Celebrity News

Jelena Đokić i Svetozar Cvetković ponovo zajedno: Fotografija i bliskost slavnog para izazvala oduševljenje svih onih koji ih vole

Jelena Đokić i Svetozar Cvetković ponovo zajedno ni godinu dana od zvaničnog okončanja braka

Jelena Đokić i Svetozar Cvetković ponovo zajedno: Fotografija i bliskost slavnog para izazvala oduševljenje svih onih koji ih vole

Da razvod obavezno ne mora da znači i emotivni rat svedoci su Jelena Đokić i Svetozar Cvetković, koji su po okončanju braka prvenstveno zarad dece Luke i Klare, a potom i zbog sopstvenog mira ostali u dobrim odnosima. Mada ih retko mediji mogu videti u javnosti zasebno ili zajedno, bivši surpužnici napravili su danas izuzetak, zbog čega se poslednjih par sati portalima širi vest da su Jelena Đokić i Svetozar Cvetković ponovo zajedno.

Pročitajte: Isplivali novi detalji razvoda Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić! Glumica otkrila: "Nismo imali toplu vodu, grejali smo na lonče"

Ata Images

 

Glumac i glumica, oboje preraskošnog talenta, danas su skupa posetili Novo groblje kako bi odali počast preminulom kolegi Branku Cvejiću i to je jedini razlog što su ruku pod ruku prošli kapiju groblja i u istom maniru izjavili saučešće udovici, sinu i ćerki pokojnika.

Pročitajte: Da li je bolji frajer od Svetozara: Evo ko na rođendan sada ljubi Jelenu Đokić (FOTO)

Ata Images

 

Budući da je reč o pretužnom momentu na licima Jelene i Svetozara ništa drugo se nije moglo videti osim bola i poneka suza. Oboje su godinama bili članovi JDP čiji je Branko bio upravnik, mnoge uspomene su ti zidovi pozorišnih sala zabeležili, a neke od njih kriju i Jelenine i Svetozarove svetle početke, kako one profesionalne, tako i one emotivne. 

Pročitajte: Jelena Đokić prebolela razvod, glumica zaintrigirala najnovijom objavom: Nemoj da se raduješ, ne razmišljam o tebi

Ata Images

 

Godinama su Cvetković i Đokićeva zajedno slušali aplauze publike, a ljubav i žar prema glumi ih je i spojila, nažalost poslednje dve godine pojavilo se mnogo više onoga što ih razdvaja te su se odlučili za kraj. Vest da su Jelena Đokić i Svetozar Cvetković ponovo zajedno samo je još jedna od želja fanova nekadašnjih supružnka, koji prate svaki korak glumačkog para i nadaju se pomirenju.

 

 

 

Komentari (0)

Loading