Celebrity News

Da li je ovo ponašanje prihvatljivo? Poker i frajeri: Fotografije pokazuju kakav stil života vodi Jelena Đokić posle razvoda od Svetozara

Jelena Đokić nakon razvoda promenila u potpunosti stil života

Da li je ovo ponašanje prihvatljivo? Poker i frajeri: Fotografije pokazuju kakav stil života vodi Jelena Đokić posle razvoda od Svetozara

Da se Jelena Đokić nakon razvoda od kolege Svetozara Cvetkovića drastično promenila svi komentarišu. Atraktivna glumica daleko je slobodnija u svom ophođenju sa pratiocima i objavama na "Instagramu", na osnovu kojih se može zaključiti i da je stil života u velikoj meri ona korigovala.

Pročitajte: Sveže razvedena glumica podelila prelepe vesti: Jelena Đokić objavila fotografiju trudničkog stomaka! (foto)

Instagram

 

Jelena Đokić nakon razvoda više radi u pozorištu i na filmu, angažovanija je oko humanitarnih aktivnosti, a svi su primetili i da daleko više slobodnog vremena provodi sa prijateljima. Bivša Svetozareva izabranica najčešće se može videti u muškom društvu, a fotografije koje je nedavno ona podelila sa pratiocima na društvenim mrežama svedoče tome da je konačno posle dužeg vremena dala sebi malo oduška.

Pročitajte: Da li je bolji frajer od Svetozara: Evo ko na rođendan sada ljubi Jelenu Đokić (FOTO)

Instagram

 

Reklo bi se da je Jelena razvod davno ostavila po strani, te da je u novi život krenula punim gasom. 

Pročitajte: Fotografija koju nećete moći da prestanete da gledate: Sin Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić očeva je kopija!

Instagram

 

Jelena Đokić nakon razvoda posvetila se sebi i svojim potrebama, dok su joj prioritet i dalje naslednici Klara i Luka.

Komentari (0)

Loading