Celebrity News

Izuzetak koji ruši pravilo: Kakav je odnos Maje Nikolić sa svekrvom

Svekrva Maje Nikolić uvek je bila veliki oslonac sinu

Izuzetak koji ruši pravilo: Kakav je odnos Maje Nikolić sa svekrvom

Brak Maje Nikolić lep je i skladan, a voditeljka i njen izabranik Aleksandar Nikolić ove godine obeležavaju 22. godinu zajedništva.

Pročitajte: Vidi se da mi treba odmor: Maja Nikolić objavila fotografiju BEZ TRUNKE ŠMINKE, svi komentarišu JEDNO

Instagram

 

Ranije za Story Maja je tvrdila da su ona i suprug imali sreće da se upoznaju i prepoznaju, te da nije bio potreban veliki trud da njihov odnos dobro funkcioniše. 

– On je čovek u kog sam bila beskrajno zaljubljena, ali me je potpuno “kupio” u momentu kada je stigla naša Tea. Osvojio me je bezrezervnom podrškom koju mi je pružio. Uvek je želeo da ispoljim sve svoje mogućnosti, govorio – ti to možeš, idi, radi, probaj. Naravno, i ja se trudim da budem takva. Kad imate dvoje ljudi koji stvarno nastoje da njihovom partneru bude dobro, da ga stave na važno mesto, a pritom ne zanemaruju sebe, ta veza ili brak idu onako kako treba. Nisam žena koja bi “pala” na neke romantične izjave. Rečenice koje nisu potkrepljene delima ne znače mi ništa. Moj suprug je učinio toliko neverovatnih dela da ne bih mogla ni da ih nabrojim - ispričala je ranije voditeljka a zatim otkrila koliko su njenom bračnom skladu doprineli a koliko odmogli njeni i suprugovi roditelji, posebno svekrva.

– Moja je velika sreća što je Saletova mama divna žena. Ona je istinsko bogatstvo za našu porodicu. U njoj moja deca imaju baku kakva se samo poželeti može. Mnogo nam je pomogla tokom svih ovih godina, a od samog početka naše veze divno me je prihvatila. Ovo zvuči tako da bi moja mama mogla da se naljuti, ali tako je, a i sada govorimo o svekrvama i taštama - zaključila je urednica emisije "Među nama".

Pročitajte: I kada im je bilo najgore radovala se novom danu: Ovo je majka Maje Nikolić, kupiće vas osmehom za sva vremena

Instagram

 

Ona je potom priznala da je zahvaljujući svekrvi mogla potpuno suprugu da se posveti kada su došla deca, kao što je to činila prvoga dana njihove veze. Bez izuzetaka ga je pratila u svim eksperimentima, izletima, na svim putovanjima i događajima, što se ni dan-danas nije promenilo. 

Pročitajte: Raskošna vila na Dedinju: Očaraće vas luksuz u kom Maja Nikolić živi sa porodicom! Sve je u staklu i nežnim tonovima (FOTO)

Ata Images

 
 

Maja i njen izabranik nedavno su uslikani kao počasni gosti na prijemu britanske ambasade organizovanom povodom rođendana kraljice Elizabete, a svojim stajlingom, energijom i divnim odnosom privukli su pažnju prisutnih.

Komentari (0)

Loading