Celebrity News

Odmor Milice Milše i Žarka Jokanovića: Ovako izgledaju u kupaćem bez Fotošopa, svi zumiraju fotke

Odmor Milice Milše i Žarka Jokanovića može da počne

Odmor Milice Milše i Žarka Jokanovića: Ovako izgledaju u kupaćem bez Fotošopa, svi zumiraju fotke

Odavno je dogovoreno da će dvonedeljni odmor Milice Milše i Žarka Jokanovića početi na jednoj od najpoželjnijih tropskih destinacija - u Egiptu.

Pročitajte: Prva fotografija doma Milice Milše i Žarka Jokanovića otkako su se uselili u PENTHAUS otkriva mnogo toga (FOTO)

Instagam

 

Naime, glumica i dramaturg na poziv prijatelja spakovali su kofere i odmah po završetku snimanja zaputili su se u ovu uzbudljivu zemlju, sa koje stalno pratiocima u vidu fotografija šalju divne pozdrave i predloge gde bi i sami mogli da letuju.

Pročitajte: Svečana haljina i PAPUČE! Da li biste se usudili da iskopirate stil Milice Milše? (FOTO)

Instagam

 

Malo je reći da su Milša i Žarko zadovoljni prijateljevom preporukom, zapravo oduševljeni su kako raskošem hotelskog smeštaja, neverovatnom uslugom osoblja, tako i izborom restorana i profesionalnosti, a sve pomenuto, kako bi imali za uspomenu, oboje su svojim telefonima snimili i naravno objavili na društvene mreže.

Pročitajte: Svi je znate kao Milšu, a to joj uopšte nije prezime: Ovako se poznata glumica zaista zove

Instagam

 

Upravo tako mediji i javnosti mogli su da zavire u luksuz u kom bračni par uživa i svakako steknu bar mali dojam kako izgleda odmor Milice Milše i Žarka Jokanovića nakon napornog, višemesečnog rada.

Instagam

 

 

Instagam

 

Instagam

 

Instagam

 

 

Komentari (0)

Loading