Celebrity News

Da li vam je bolji frajer od Duška? Muž je prošlost, ON je nova ljubav Jelene Karleuše, deca ga obožavaju (FOTO)

Nova ljubav Jelene Karleuše na pomolu - on je njena druga polovina

Da li vam je bolji frajer od Duška? Muž je prošlost, ON je nova ljubav Jelene Karleuše, deca ga obožavaju (FOTO)

Instagram

Da li je on nova ljubav Jelene Karleuše, glavna je tema javnosti nakon što je pop diva na društvenim mrežama objavila interesantan sadržaj. 

Otkako su se međusobno zapratili na "Instagramu", odnos Jelene Karleuše i američkog repera Kanje Vesta ne prestaje da se komentariše, a sada je ova priča podignuta na viši nivo i to zaslugom pevačice.

Pročitajte: OPA! Jelena Karleuša i OVAJ sveže razvedeni SLAVNI muzičar zapratili jedno drugo na Instagramu (FOTO)

 

 

Naime, Jelena je na svom Instagram profilu podelila aplikaciju kojom je mnoge nasmejala, ali i dodatno podgrejala ovu sagu, a reč je o interesantnoj igri sa jasnim pravilima: "Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari".

Uz polovinu Jeleninog lica, aplikacija je izbacila drugu polovinu, a izbor je pao upravo na bivšeg supruga Kim Kardašijan.

Pročitajte: Potvrđeno - Posle Kim Kardašijan, Kanje sada ljubi ovu zanosnu lepoticu (FOTO)

Instagram printscreen

 

Iako je Jelena uz sliku stavila komentar i jasno stavila do znanja šta o svemu misli, mnogi komentarišu da gde ima dima, ima i vatre, a da li je u pitanju samo slučajnost ili među njima postoje određene simpatije, pokazaće vreme.

Podsećanja radi, Kanje je u martu zapratio Jelenu putem Instagrama,odmah potom ona se slikala samo u njegovim patikama, bez odeće, ali nedugo zatim usledilo je obostrano otpraćivanje sa ove društvene mreže. Kada su svi mislili da se priča završila njih dvoje su ponovo postali prijatelji preko pomenute društvene mreže te ostavili prostora za dalje spekulacije. 

 

Komentari (0)

Loading