Celebrity News

Dugo ih je skrivao od očiju javnosti: Enis Bešlagić konačno pokazao suprugu i ćerku, svi komentarišu jedno (FOTO)

Supruga Enisa Bešlagića prava je dama

Dugo ih je skrivao od očiju javnosti: Enis Bešlagić konačno pokazao suprugu i ćerku, svi komentarišu jedno (FOTO)

Instagram

Enisa Bešlagića domaća publika zavolela je kroz seriju "Naša mala klinika", tada je prvi put zapažen, a nakon popularnog projekta, koji mu je obezbedio balkansku slavu, bosanskohercehovački glumac krenuo je daleko više da radi u Srbiji i Hrvatskoj. Ubrzo nakon pomenute serije snimao je "Ivkovu slavu", "Montevideo Bog te video", a pre par godina  i "Žigosani u reketu" što je publika takođe lepo prihvatila i Enisa svrstala u red talentovanih i onih koji sazlužuju pažnju. Po završetku prve sezone serije o košarkašima o Bešlagićevom životu nastojalo se što više saznati, nažalost, budući da on kao zmija noge čuva svoju privatnosti, nije bilo previše rezultata. Znalo se da dragmski umetnik ima suprugu Sabinućerku Asiju i sina Maka a sve donedavno niko im lik nije mogao videti.

Pročitajte: Svi je OGOVARAJU: Ćerka Dragana Bjelogrlića se popela na sto i igrala pred svima, tatina reakcija iznenadila (FOTO)

 

 

Supruga Enisa Bešlagića još pri udaji za glumca donela je odluku da se u medijima ne eksponira, a istim koracima krenuli su i njihovi naslednici. Jedna prilika da se porodično pojave u štampi i na portalima nije se mogla izbeći, stoga smo i mi kao i šira javnost konačno mogli da vidimo kako to supruga Enisa Bešlagića izleda, kao i njihova ćerka.

Pročitajte: VIĐALI SU SE IZA NJEGOVIH LEĐA: Otkrivamo kako je Bjelogrlić reagovao kad je saznao da mu se ćerka zabavlja sa Milanom Marićem

Instagram

 

 

Porodica Bešlagić, naime, pojavila se na proslavi jubilarnog rođendana Nine Badrić, gde su uslikani od strane fotoreportera a slika na kojoj su svi lepo obučeni, stilizovani i nasmejani obišla je region.

Pročitajte: Da li je toliki rad vredan zdravlja: Izgled Dragana Bjelogrlića sve zabrinuo (foto)

Instagram

 

Supruga Enisa Bešlagića i ćerka Asja imaju stila za modu, što je komentar bio mnogih, dok je bilo i onih koji su na osnovu svega par kadrova zaključili da obe imaju držanje i ponašanje jedne dame, na šta je umetnik očigledno mnogo ponosan.

 

 

Komentari (0)

Loading