Celebrity News

Ja sam stvarno učinila sve što sam mogla... Istina o RAZVODU Milene Vasić i Juga Radivojevića (FOTO)

Razlaz Milene Vasić i Juga Radivojevića jedno vreme bio je tema medija

Ja sam stvarno učinila sve što sam mogla... Istina o RAZVODU Milene Vasić i Juga Radivojevića (FOTO)

Par fotografija na "Instagramu" bile su inicijalna kapisla da se u medijima pojave naslovi poput onog "Došlo vreme za razlaz Milene Vasić i Juga Radivojevića". Kada se rodila priča o tome da glumici i reditelju u braku više ne cvetaju ruže, Vasićeva je odlučila da ćuti. Na tu temu nije želela da daje izjave, niti potvrđuje niti demantuje što je još više zbunilo medije i javnost i navelo ih da o tome još više pišu i istražuju.

Pročitajte: Ćerka Milene Vasić majci ukrala titulu zvezde večeri: Zgodna i lepa kao manekenka, svi pričaju o njoj (FOTO)

Ata Images

 

Mesecima kasnije stigla je od glumice raskošnog talenta potvrda da u njenom i Jugovom odnosu nema ničeg zbunjujućeg, da poput svih normalnih parova i oni imaju razmirice i krize pa dodala šta je za jedan brak najvažnije:

- Veza znači da jedno drugo činite boljim. Da podržavate jedno drugo. Gradite se međusobno. Verujete jedno drugome. Da budete njihov mir ne problem - objavila je na društvenim mrežama dramska umetnica koju ovih dana gledamo u repriznim epizodama serije "Nemoj da zvocaš" i emisiji "Totalni obrt".

Pročitajte: Dug put do sreće: Ljubavna priča Milene Vasić i Juga Radivojevića je kao scenario za film

Instagram

 

Razlaz Milene Vasić i Juga Radivojevića bila je samo još jedna u nizu medijska spekulacija, koja nije narušila odnos supružnika, naprotiv dodatno ga je učvrstila.

 

Komentari (1)

Loading
Lola

17:50 07.08.2022

Gdje ima dima ima i vatre . Svi lažu i mažu onima koji pišu o tome . Voli ona da švrlja , ne čudi me ako je jug sutne .