Celebrity News

Porodica je ponovo zajedno: Emina i Mustafa na Instagramu objavili NAJLEPŠE VESTI (FOTO)

Autor: | 09/08/2022

Emina Jahović i Mustafa Sandal odlučili su da stave tačku na sukobe

Porodica je ponovo zajedno: Emina i Mustafa na Instagramu objavili NAJLEPŠE VESTI (FOTO)

Emina Jahović i Mustafa Sandal i dalje su akutelna tema u medijima iako su brak okončali još 2018. godine. Javnost pomno prati svaki detalj njihovog odnosa, a bivši supružnici sada su prilično iznenadili svojim postupkom.

Naime, njihov stariji sin Jaman napunio je 14 godina, a ponosni mama i tata objavili su ovu radosnu vest na svojim "Instagram" profilima i sinu čestitali rođendan uz identičnu fotografiju.

Ovim postupkom su pokrenuli spekulacije da su se pomirili, a mnogi bi voleli da popularnu Eminu ponovo vide u Mustafinom zagrljaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

- Sinu, mojoj motivaciji i inspiraciji. Moja snaga i moje sidro, moj razlog da bezuslovno verujem u ljubav. Tako sam zahvalna Bogu što te je doveo na moj put... Hvala ti što si najbolji veliki brat… što štitiš, brineš i voliš - emotivne reči uputila je sinu Emina dok je Mustafa uz istu fotografiju napisao:

- Koliko god da rasteš, tvoji talenti, um i harizma će se povećavati, sazrevati i napredovati da postaneš čovek. Uvek ćeš ostati ovakav u mom srcu i za ceo život. Srećan rođendan moj dragi sine, mnogo te volim.

 

 

Da li je ovo samo slučajnost ili bivši supružnici najavljuju nešto novo ostaje nam da vidimo, a evo šta je Emina nedavno rekla o njihovom sudskom sporu koji je u toku:

- Nastavlja se i nastaviće se… U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne mešam - rekla je Emina za naš magazin.

Komentari (0)

Loading