Celebrity News

PRED ODLAZAK NA AMERIČKU TURNEJU MATIĆ PORUČIO: Prejako sam se uželeo publike

Nakon četiri godine muzička zvezda Saša Matić odlazi na Američku turneju. Sa nestrpljenjem isčekuje trenutak kada će se pojaviti u gradovima gde ima najviše ljudi sa prostora Balkana, a prema prvim informacijama interesovanje za koncertima je velika.

PRED ODLAZAK NA AMERIČKU TURNEJU MATIĆ PORUČIO: Prejako sam se uželeo publike

Zbog toga je Sašin tim odlučio da od 02.septembra do 18.septembra obiđe brojne gradove, među kojima su: Čikago, Njujrok, Detroit, Finiks, Majami, Klivlend i Torontno.

U razgovoru za beogradske medije, objasnio je da se i te kako raduje putovanju, a posebno što će na turneji po prvi put izvesti numere sa novog albuma “Dva života”.

Dario Mikulek, Damir Kalajžić

 

- Prejako sam se uželeo publike i turneje! Skoro svaki dan radim i to mi daje neverovatnu energiju, a umor gotovo da ne osećam. Mislim da vreme koje je sada iza nas najbolji pokazatelj koliko trebamo da uživamo u sitnicama i iskoristitimo svaki dan, jer nikad ne znamo šta nas čeka sutra. Turneja koja slede će biti neverovatan događaj za sve nas. Istinski se radujem. Biće tu dobrog provoda, osmeha i uspomena koje će se sigurno dugo pamtiti - ispričao je Matić u mahu, te istakao da je “Global Mtel” prijatelj turneje u Americi.

Iako su se mnogi pitali hoće li njegove ćerke Aleksandra i Tara krenuti njegovim stopama, Matić je poručio:

- Kao svaki otac u svojim ćerkama vidim toliko toga kvalitetnog i lepog. Šta god da budu odlučile biti u životu ja ću ih podržati i sigurno biti najjači vetar u leđa - iskren je Saša.

Privatna Arhiva

 

Sa druge strane, otkriva kako se nosi sa tim što je u porodičnom domu Matić on jedini muškarac:

- Uf, teško da ikad pobedim u borbi sa mojim lepoticama... Kruna uvek ode njima, ali ni ja se ne žalim. Nežno, prelepo i uvek puno razumevanja je kad se okružiš ženama. Eto tako. Nije lako biti jedini muškarac u kući - kroz smeh priča Saša.  

Komentari (0)

Loading