Celebrity News

Ne biste je prepoznali nikada! Pogledajte kako je Sonja Vuksanović izgledala dok je bila sa Šašićem u ljubavi (FOTO)

Brak Sonje Vuksanović i Željka Šašića nije se slavno završio

Ne biste je prepoznali nikada! Pogledajte kako je Sonja Vuksanović izgledala dok je bila sa Šašićem u ljubavi (FOTO)

Brak Sonje Vuksanović i Željka Šašića, a kasnije i razvod koji je mnoge iznenadio punili su stranice domaćih tabloida i izazivali veliko interesovanje javnosti. Njihova ljubavna priča nakon deset godina doživela je krah, a Sonja i Željko koji iz braka imaju ćerku Sofiju nisu zakopali ratne sekire.

Ipak, nekada je ovaj po mnogima skladni par uživao u velikoj ljubavi te je Željko svojoj tadašnjoj supruzi posvetio i pesmu "Ona je priča života moga" koja je postala veliki hit.

Pročitajte: Ne postoji ništa tužnije od oca i ćerke u svađi! Željko Šašić - Moja Sofija me NE DOŽIVLJAVA KAO OCA, evo ko je za to KRIV

youtube printscreen

 

Dizajnerka je u spotu imala glavnu ulogu, a potpuno drugačija nego što je to danas slučaj, ova nesvakidašnja lepotica u spotu je nosila plavu periku i vrlo izraženu šminku te mnogi komentarišu da je neprepoznatljiva.

Pročitajte: Očevi im se MRZE, porodice su se raspale, a sada imamo i fotografije kao dokaz kako se Sofija Šašić slaže sa mlađom sestrom Viktorijom

youtube printscreen

 

Spot su obeležile veoma prisne ljubavne scene i vreli kadrovi, a u jednom momentu ekranizovano je i kako Sonja skida periku te odlazi da vara Željka.

Pročitajte: Svi gledaju i ne veruju! Željko Šašić posle Sonje ušao u vezu sa ženom koja je SONJINA kopija (FOTO)

youtube printscreen

 

Kasnije se sudbina poigrala sa bivšim supružnicima pa se Sonja zaljubila u pevača Acu Lukasa i sa njim uplovila u bračne vode, a mnogi su povezivali kako su se slutnje iz spota obistinile .

Komentari (0)

Loading