Celebrity News

Nije Srđan! Dijana sa setom u glasu otkrila: ON je bio moja prva prava ljubav

Majka Novaka Đokovića otkrila je do sada nepoznate detalje iz mladosti

Nije Srđan! Dijana sa setom u glasu otkrila: ON je bio moja prva prava ljubav

Majka Novaka Đokovića, Dijana važi za smernu porodičnu ženu koja se preterano ne eksponira u javnosti i koliko joj to uspeva, s obzirom da je majka najboljeg svetskog tenisera, vodi sasvim jednostavan život brinući o svojoj deci i unučićima.

Pročitajte: Dijana i Srđan Đoković glavna meta ogovaranja na premijeri predstave! Svi gledaju šta ona nosi na nogama (FOTO)

Getty Images

 

Iako je dosta toga poznato o njenom životu i dugogodišnjem braku sa Srđanom Đokovićem, Dijana je gostujući u emisiji „Sve u svemu“ otkrila do sada nepoznate detalje o svom bezbrižnom detinjstvu i devojačkim danima, a dotakla se i svoje prve ljubavi.

‒ Sedam i po godina igrala sam folklor. U početku ga nisam volela jer sam bila prinuđena da ga igram. Četiri godine provela sam u Nišu, tata je bio vojno lice, pa smo se često selili. Kada sam se vratila u Beograd, „upala“ sam u školu koja je bila nova i nije imala salu za fizičko. Nastavnik fizičkog, jedan brka,terao nas je da igramo folklor. U to vreme nisam slušala narodnu muziku, pa sam plačući dolazila kući jer nisam želela da igram kolce – ispričala je majka Novaka Đokovića i otkrila da je vremenom ipak zavolela folklor.

Pročitajte: Velika PORODIČNA TAJNA koja će vas baš iznenaditi - Dijana Đoković otkriva zašto Novak i Jelena nisu KRSTILI SVOJU DECU

Prva TV

 

‒ Međutim, cela moja generacija jako je zavolela folklor, te smo sledeće godine prešli u Kulturno-umetničko društvo„Lukica Mitrović“ i zaista smo se lepo družili. I Novak voli kolce, ali me stalno kritikuje što ga nisam naučila da igra. Nije bilo prilike, ali ga možda jednog dana naučim.

Komentari (0)

Loading