Lepota

Frizura Jelene Đoković tema ogovaranja: Pogledajte kakva se pojavila u provodu sa svekrvom Dijanom (FOTO)

Frizura Jelene Đoković opet u fokusu medija

Frizura Jelene Đoković tema ogovaranja: Pogledajte kakva se pojavila u provodu sa svekrvom Dijanom (FOTO)

Stajling i frizura Jelene Đoković privlače pažnju javnosti, gde god da se supruga najboljeg srpskog tenisera pojavi, što ni ovoga puta nije bio izuzetak. Naime, Jelena se sa svekrvom Dijanom Đoković pojavila na International Fashion Festivalu Porto Montenegro u Crnoj Gori i sve zasenila izgledom.

Pročitajte: Posle Dijane na tapetu Saška: Jelena Đoković okrenula NOVI LIST, Novak morao da reaguje

Profimedia

 

Svekrva i snaja, po pisanju medija tek sveže pomirene, prisustvovale su predstavljanju kolekcije "Cent", rađene u čast sto godina rođenja ikone mode Pjera Kardena. Uvod u predstavljanje modela priredila je violinistkinja Verica Čuljković kompozicijom još jedne ikone, ovoga puta muzičke Astora Pjacole ,,Libertango”, dok su se iza nje nizale fotografije Pjera Kardena kao deteta, zatim mladića i dalje kroz život. Za sve to vreme Jelena je u prvom redu blistala, a sve poglede još jednom je privukla njena besprekona frizura. 

Pročitajte:Zar se ovo nosi na tribinama? Stajling Jelene Đoković na udaru kritike, kako se vama dopada ovakva ekstravagancija? (FOTO)

foto Porto Montenegro

 

 

Oni koji se odlično razumeju u modu i to koje frizure su ovog leta popularne primetili su da Jelena ide u korak sa trendovima, a mnogi su komentarisali da su pletenice gotovo postale njen zaštitni znak. Bilo da tenisera bodri iz lože ili se zaputila na neki važan gradski događaj, poput ovog, supruga Novaka Đokovića uvek bira da kosu uplete, vrlo često je to jedna kika, dok se ovoga puta ona odlučila za dve.

Pročitajte: Prvo Ceca, a sada korak dalje: Pogledajte kako Jelena Đoković peva veliki hit Zorice Brunclik (video)

Instagram

 

Frizura Jelene Đoković bila je u skladu sa stajlingom koji je ona za ovu priliku odabrala, stoga ne čudi što je dobila sve pohvale. Ni njena svekrva nije ostala bez komplimenata, tako da je prvi provod svekrve i snaje prošao odlično.
 

Komentari (1)

Loading
Ana

17:10 26.07.2022

Prelepa kaobi uvek. Prirodna slatkica. Melem za oci u poredjenju sa danasnjim plasticarkama