Celebrity News

Ne mogu više da slušam laži ćerke Sandre: Najbolji prijatelj pokojnog Nina Rešića otkriva tužnu istinu o njegovoj smrti

Nino Rešić u dnevniku je zabeležio velike tajne o svom životu i čerkama

Ne mogu više da slušam laži ćerke Sandre: Najbolji prijatelj pokojnog Nina Rešića otkriva tužnu istinu o njegovoj smrti

Privatna Arhiva

Pokojni muzičar Nino Rešić iza sebe je ostavio brojne hitove poput  "Usne vrele kao žar", "Udahni duboko", "Što stariji, sve mi više fali". Pored numera koje su obeležile jedno doba, pevač je bio najponosniji na svoje tri ćerke, među kojima je i bivša učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Sandra Rešić. Ninova naslednica veliku slavu stekla je u rijalitiju, a najviše pažnje medija privukla je pričama o ocu. 

Pročitajte: U vreme razvoda, OVAKO su izgledali: Nikad viđena fotografija Goce i Šabana Šaulića krije tajnu

Privatna Arhiva

 

Prijatelj popularnog pevača Nermin Ademović izrevoltiran izjavama Ninove naslednice, koje se tiču njegovih poslednijh dana u postelji, dao je izjavu u kojoj je otkrio pravu istinu, a čak je javnost doveo u zabunu komentarom da Sandra možda i nije Ninova biološka ćerka.

- Više nisam mogao slušati laži koje iznosi Sandra Rešić. Ona kupi poene hvaleći se kako je bila do zadnjeg trenutka sa Ninom u Bijeljini, što je čista laž. Ona tvrdi kako zna u kakvim je mukama umro njen otac, ne znam na osnovu čega  kada nije ni bila sa njim kada je umro. Cela ta nesrećna situacija se odigrala u par dana - počeo je priču nekadašnji menadžer pokojnog pevača i dodao.

- Bila je 2007. godina. Sećam se kao sad, 18. oktobra primam sms poruku od Nebojše, saradnika sa sadržajem "Brate, Nino Rešić je danas loše, išli smo kod doktora i on je preporučio da ostane u bolnici ali Nino nije hteo, molim te dođi večeras da budeš s njim jer ja imam poslovnih obaveza". Negde predveče sam sa prijateljem Vedadom krenuo za Bijeljinu misleći da Nino ima slabiju prehladu i da nije ništa ozbiljno. Kada smo tamo stigli Nebojša je žurio na posao a Nino je spavao u svojoj sobi. Oko 22 sata mu je već bilo jako loše i ja sam rekao: "Nino idemo kod doktora i neću više da te slušam, ovog momenta ideš sa nama da te pregledaju." Jedva je hodao, uz našu pomoć je došao do auta. U bolnici su nam rekli da ga odmah odvezemo do hirurgije. Stavili smo ga u invalidska kolica i brzo odvezli na odjeljenje. Tamo nas je sačekao doktor i pitao da li je pacijent alkoholičar. Nisam znao šta da mu odgovorim osim da nije pio zadnjih sedam dana ništa. Odvezli su ga u salu a mi smo ostali da čekamo, prošla je i ponoć ali mi nismo imali nikakvih vesti, nismo ni slutili da će se desiti ono najgore. U tom trenutku se pojavio doktor i rekao nam ono što nismo hteli da čujemo "Izgubili smo ga, pokušali smo reanimaciju ali nije reagovao", i dalje je bila tišina, ja nisam mogao da verujem da čujem tako nešto - kazao je blizak saradnik muzičara.

Pročitajte: Zar posle svega? PALO POMIRENJE Lukasa i Sonje, uhvaćeni u Crnoj Gori, pevač sve potvrdio (FOTO)

 

 

Nino Rešić ostavio je dnevnik koji krije velike tajne

Po Nemirovoj priči Sandra nije bila čak ni na sahrani ocu.

- Sećam se da su na sahrani bili njegov kum, rođak Samir, Jasna K, Halid Muslimović, Farizada Čamdžić i njegov stric i ostala uža rodbina, bilo je dosta naroda, tačan broj ne bih znao reći ali među njima nije bilo njegovog brata Dejana i Sandre koji su prethodno bili došli u Bijeljinu. Veliku ulogu u svemu ovome igra i njegov dnevnik u koji je beležio sve o svom životu i taj dnevnik krije velike tajne, znam da sam ga ja bio uzeo i hteo da dam njegovoj kćerci Ameli koja je živela u Americi, ali kako ona nije htela doći po njega ja sam ga vratio Nebojši i ne znam šta se kasnije desilo sa njim. Postoje neke stvari iz Ninovog života koje znam i koje nikada neću objaviti - zaključio je prijatelj pokojnog pevača.

Komentari (0)

Loading