Celebrity News

Skoro 20 godina starija! Brena i Boba su bili OČAJNI: Ova POZNATA PEVAČICA je PRVA LJUBAV Viktora Živojinovića (FOTO)

Prva ljubav Viktora Živojinovića bila je velika estradna zvezda

Skoro 20 godina starija! Brena i Boba su bili OČAJNI: Ova POZNATA PEVAČICA je PRVA LJUBAV Viktora Živojinovića (FOTO)

Mlađi sin Lepe Brene poznat je po burnom ljubavnom životu, a prva ljubav Viktora Živojinovića sada je poznata širokom auditorijumu nakon njegove objave na društvenoj mreži "Instagram". Iako starija 17 godina, pevačica je očarala Breninog sina te je odlučio da svima otkrije ime ove dame na koju je bio slab, pa joj je kao sedmogodišnji dečak slao čak i ljubavna pisma.

- Moja prva ljubav. Seka Aleksić - napisao je Viktor uz zajedničku fotografiju na kojoj čvrsto grli Seku, te stavio do znanja da će mu period dečije zaljubljenosti ostati u lepom sećanju.  

Pročitajte: Trebalo je sve da mi bude jasno, IPAK je on Brenin i Bobin sin - Milica Tomašević prvi put o tretmanu koji ima u domu Živojinovića

Instagram printscreen

 

Popularna pevačica je još davne 2005. godine prilikom jednog TV gostovanja izjavila da je Viktor zaljubljen u nju te da je ona njegov idol.

- Lepa Brena nas sada verovatno gleda i moram da pošaljem ogroman poljubac njenom sinu Viktoru, koji me obožava i zaljubljen je u mene. On mi je sve vreme slao ljubavna pisma. Crtao mi je zeca, kućice i srce. Više puta. Ja ga pozdravljam i kažem mu da ga volim i obožavam i da ćemo se uskoro videti - poručila je tada Seka sedmogodišnjem Viktoru.

Komentari (0)

Loading