Celebrity News

Trebalo je sve da mi bude jasno, IPAK je on Brenin i Bobin sin: Milica Tomašević prvi put o tretmanu koji ima u domu Živojinovića

Snaja Lepe Brene otkriva detalje odnosa sa svekrom i svekrvom

Trebalo je sve da mi bude jasno, IPAK je on Brenin i Bobin sin: Milica Tomašević prvi put o tretmanu koji ima u domu Živojinovića

Glumica Milica Tomašević koja se proslavila ulogom u popularnoj seriji "Igra sudbine", nova je snaja Lepe Brene.

Najmlađi sin estradne dive i bivšeg tenisera Bobe Živojinovića, Viktor, poznat je po burnom ljubavnom životu, a kako se mesecima nagađalo njegovo srce osvojila je lepa glumica.

Pročitajte: Komšiluk u šoku - Šta se dešava u vili na Bežanijskoj kosi kad Lepa Brena ode na nastup (FOTO)

Rajko Ristić

 

Sada je stigla potvrda od same Milice, koja je zajedno sa Viktorom mesecima skrivala ovu vezu. Glumica je konačno priznala da ju je Brenin mezimac osvojio i otkrila u kakvim je odnosima sa Viktorovim roditeljima.

- Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep - otvorila je dušu za "Informer" perspektivna glumica i dodala:

Pročitajte: Sine, ZAŠTO MI TO RADIŠ? Potres u porodici Lepe Brene zbog Viktorove nove devojke, preoteo je od POZNATOG POLITIČARA (FOTO)

Rajko Ristić

 

- Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende - kaže Milica koja su Živojinovići zdušno prihvatili.

Podsećanja radi, u medijima se od novembra prošle godine spekulisalo o odnosu Milice i Viktora, kada su viđeni na jednoj žurci. Brenin sin se provodio u društvu Anastasije Ražnatović da bi im se ubrzo pridružila i Milica. Glumica je te večeri poljubila Viktora u obraz što je bio dovoljan razlog za napise u medijima. Kako se sada ispostavilo, "gde ima dima, obično ima i vatre" pa je snaja Lepe Brene sama otkrila svoj identitet i nagađanjima stala na kraj.

Komentari (0)

Loading