Celebrity News

Nije više sama! Fotografija sa letovanja odala Nikolinu Pišek, frajer je BAŠ ZGODAN!

Fotografije Nikoline Pišek otkrile više nego što je voditeljka planirala

Nije više sama! Fotografija sa letovanja odala Nikolinu Pišek, frajer je BAŠ ZGODAN!

Instagram printscreen

Voditeljka koja je nakon prerane smrti supruga Vidoja Ristovića pod stalnom lupom javnosti pokušava da život dovede u normalu te je dala sebi oduška na hrvatskom primorju gde uživa u društvu svoje dve ćerke. Sada su fotografije Nikoline Pišek sa ostrva Korčula izazvale pregršt pozitivnih komentara i reči podrške te se svi pitaju da li je ona konačno odlučila da emotivno nastavi dalje.

Pročitajte: Jedna fotografija krije veliku TAJNU braka Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića - Snovi o sreći srušili su se i pre njegove smrti

 

 

Nikolina koja je bez dileme prava lepotica, na plažu je došla bez trunke šminke i još jednom pokazala svoju prirodnu lepotu, a osim izgleda kojim se može pohvaliti, ona je pokazala da ima predispozicije i za surfovanje.

Pročitajte: Dosta sam ćutao, BANKROTIRAO SAM KRAJ NJE - Prva potresna ispovest bivšeg verenika Nikoline Pišek

 

 

- Jedno emotivno retro letovanje…Prijatelji, porodica, nove/stare uspomene…Samo ljubav - napisala je Nikolina uz ovu objavu, a ono što je svima zapalo za oko i što je izazvalo burne reakcije u javosti jeste Insta stori misterioznog karaktera na kom se mnogo toga vidi, a opet ništa nije otkriveno. 

Radi se o fotki na kojoj su vidljive samo senke Nikoline i za sada tajanstvene osobe sa kojom očigledno uživa u morskim avanturama što je pokrenulo nove spekulacije na temu njenog emotivnog statusa.

Pročitajte: Teror Miše Grofa Nikolinu naterao na drastične mere - Ovako će biti od sada! Moj Vidoje bi to odobrio (FOTO)

Instagram printscreen

 

Da li će Nikolna otkriti o kome se radi ili će svoj ljubavni život sačuvati među četiri zida pokazaće vreme koje je pred nama, a ono što je evidentno je Nikolinin osmeh koji jasno pokazuje da je i te kako ispunjena.

Komentari (0)

Loading