Celebrity News

Dosta sam ćutao, BANKROTIRAO SAM KRAJ NJE: Prva potresna ispovest bivšeg verenika Nikoline Pišek

Bivši dečko Nikoline Pišek sa voditeljkom je bio u vezi tri godine

Dosta sam ćutao, BANKROTIRAO SAM KRAJ NJE: Prva potresna ispovest bivšeg verenika Nikoline Pišek

Pre nego što je uplovila u vezu, a potom i brak sa pokojnim istoričarem umetnosti Vidojem Ristovićem sa kojim ima ćerku Unu Sofiju, Nikolina Pišek bila je verena za poznatog hrvatskog ronioca Kristijana Curavića. Bivši dečko Nikoline Pišek ludo je voleo voditeljku, ipak nepovoljne okolnosti uticale su na to da vezu okončaju. Tri godine su se zabavljali, ipak kada je došlo vreme da se raziđu učinili su to diplomatski, Curavić je čak napustio Balkan, a sa Pišekovom je ostao u korektnim odnosima, ali ne i u kontaktu.

Pročitajte: Teror Miše Grofa Nikolinu naterao na drastične mere: Ovako će biti od sada! Moj Vidoje bi to odobrio (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Kada je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da je Nikolinin suprug preminuo, a ubrzo potom Vidojev otac Miša Grof krenuo da po medijima iznosi prljav veš voditeljke, Kristijan je osetio potrebu da, uprkos tome što se sa Nikolinom nije čuo godinama, stane javno na njenu stranu i kaže kakav je ona zapravo čovek.

Pročitajte: Jedna fotografija krije veliku TAJNU braka Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića: Snovi o sreći srušili su se i pre njegove smrti

Đorđe Tomić

 
 

Naime, on je naveo primer iz prošlosti kada je sticajem okolnosti bankrotirao, jer su mu projekti propali, kako se Nikolina postavila i šta ga je savetovala.

- Nikolina je jedna od najlojalnijih osoba koje sam upoznao. Ne čujemo se više, ali pamtim je samo po dobru. Ona mi je rekla: "Molim te, idi u Norvešku, počeo si loše da utičeš na mene i moje dete radi te tvoje upornosti i guranja projekta koji u Hrvatskoj očigledno ne žele." Shvatio sam da govori istinu i da i nju povlačim u ponor. Bila je uvek uz mene, ali baš zbog toga morao sam da je napustim i dam joj šansu da živi. Eto, tako sam izgubio i ljubav svog života. Nisam je ostavio zato što je nisam voleo, naprotiv, ostavio sam je jer sam je previše voleo, mogu reći da je ona bila ona prava. Jako je inteligentna, dobra i lojalna. Ali nažalost vreme je bilo krivo i razišli smo se" - izjavo je Kristijan za Slobodnu Dalmaciju.  

Pročitajte: Povratak Nikoline Pišek na male ekrane: Voditeljka u pregovorima sa jednom medijskom kućom

Boško Karanović

 
 

Bivši dečko Nikoline Pišek uradio je ono što bi u datom momentu bilo koji ispravan momak, na čemu mu je voditeljka zasigurno vrlo zahvalna.

Komentari (0)

Loading