Celebrity News

Nataša Miljković u suzama zbog sina: Lazar je doneo odluku i RODITELJI TU NIŠTA NE MOGU (FOTO)

Sin Nataše Miljković ponos je voditeljke

Nataša Miljković u suzama zbog sina: Lazar je doneo odluku i RODITELJI TU NIŠTA NE MOGU (FOTO)

Najveća sreća i radost sin Nataše Miljković je za voditeljku i njenog bivšeg partnera, a dečakovog oca glumca Srđana Timarova. Lazar Timarov ponos je svojih roditelja i ne samo zbog divnog vaspitanja i odnosa prema prijateljima, profesiorima, uopšte životu, već i zbog uspeha koje beleži u školi, a ogledaju se u ocenama. Kada se tako sagledaju stvari ne čudi što voditeljka i dramski umetnik ne umeju da nasledniku kažu ne, i ispunjavaju mu gotovo svaku želju. Čak i kada nešto nije po njihovom ukusu spremni su da svoje želje i zebnje ostave po strani i sinovljeve stave na prvo mesto, što je bio slučaj ovoga puta.

Pročitajte: "Nikad neću zaboraviti svoju majku u zatvoru": Mučna sećanja Nataše Miljković (FOTO)

mirko tabašević

 
 

Naime, pre izvesnog vremena sin Nataše Miljković, koji je inače pasionirani zaljubljenik u Formulu 1, doneo je odluku da će kada poraste time da se bavi i da je već sada vreme da taj nimalo naivan sport krene da trenira. Majka ko majka u početku nije bila za to, ipak kako ga je otac podržao ni Nataši nije preostalo ništa drugo nego da mezimcu udovolji, te su mu zajedno kupili svu neophodnu opremu i sa njim upustili se u tu avanturu. 

Pročitajte: Poslednja ljubav Nataše Miljković imala je tužan kraj: Ljubila je 14 godina starijeg biznismena (foto)

 

 

Sin Nataše Miljković i Srđana Timarova sanja da jednoga dana postane šampion Formule 1, a po rečima ponosnog oca i majke na dobrom je putu to i da ostvari. Srđan i Lazar nedavno su posetili Češku gde je dečak učestvovao u svom prvom izazovu i po svemu sudeći odlično se snašao, što je glumac podelio sa pratiocima uz reči:

- Moje srce, moj ponos, moje svetlo. Predivan vikend u Vysoke Mytocz. Hvala našem timu.

Pročitajte:Nisu ni sanjali: Nataša Miljković i Srđan Timarov su uspeli, sin Lazar najsrećniji (foto)

 

 

Odmah po objavi Timarova oglasila se i  Nataša nešto bojažljivije objavivši samo fotografiju naslednika u punoj opremi trkača.

Komentari (0)

Loading