Celebrity News

Milioner sa skromnim navikama! Pogledajte kako Bobi Marjanović slavi rođendan, o jednom detalju svi pričaju (FOTO)

Supruga Bobija Marjanovića otkrila kako košarkaš slavi rođendan

Milioner sa skromnim navikama! Pogledajte kako Bobi Marjanović slavi rođendan,  o jednom detalju svi pričaju (FOTO)

Možda čak i najveću ulogu supruga Bobija Marjanovića odigrala je kada se postavilo pitanje hoće li košarkaš karijeru nastaviti u Evropi li pak NBA ligi. Milica Marjanović sportistu je u potpunosti podržala i sa njim se zaputila preko okeana gde su se skućili i dobili dva sina Vuka i Petra.

Pročitajte: Bobi Marjanović otvorio vrata svog doma u Americi, pričao o svojim najvećim traumama i bombardovanju (VIDEO)

 

 

Iako su, narodski rečeno, preko grane stvorili život iz bajke Milica i Bobi nikada nisu krili koliko im Srbija nedostaje, a često u intervjuima napominju da jedva čekaju da se košarkaš penzioniše pa da se vrate u domovinu.

Pročitajte: Oženio se "dobri džin": Ekskluzivne fotografije sa venčanja Bobija Marjanovića, mladina venčanica će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA

 

 

Upravo na tlu gde se rodio i odrastao slavni sportista nedavno je obeležio 34. rođendan. Sa porodicom, nakon nekoliko nedelja provedenih na crnogorskom primorju, on se pre par dana zaputio u selo Mirovo, gde mu još uvek živi Baka,koja po rečima košarkaša najbolje kuva na svetu. 

Pročitajte: Poznati na Mikonosu: Bobi Marjanović se baškari sa svojom suprugom, a da tek vidite sa kim UŽIVA Milka Forcan (foto)

Instagram

 

Četvoročlana porodica uživa u seoskim zanimacijama, a upravo jednom slikom iz štale supruga Bobija Marjanovića mužu je čestitala rođendan, podsećajući pritom sve koji ih prate koliko su oboje skromni.

Komentari (0)

Loading