Celebrity News

Da li vam je lepša od Jovane? Bivša supruga Željka Joksimovića se SKINULA U KUPAĆI, pogledajte kako izgleda vatrena Vesna (FOTO)

Bivša supruga Željka Joksimovića u žiži je medijskog interesovanja

Da li vam je lepša od Jovane? Bivša supruga Željka Joksimovića se SKINULA U KUPAĆI, pogledajte kako izgleda vatrena Vesna (FOTO)

Pre nego što je otpočeo ljubavnu bajku sa voditeljkom Jovanom Joksimović, muzičar Željko Joksimović bio je oženjen lepom crnkom Vesnom sa kojom ima ćerku Minu. Bivša supruga Željka Joksimovića nikada nije volela medijski prostor, gotovo nikada sa pevačem nije posećivala javne događaje, a intimu je izričito čuvala za sebe. Malo njih je, upravo iz tog razloga znalo kako Vesna zapravo izgleda, a u susret letu ona je odlučila da na društvenim mrežama o sebi otkrije malo više.

Pročitajte: PREVARANTI, SUROVI LJUDI! Nataša Aksentijević osula žestoku paljbu po Željku i Jovani Joksimović nakon što je radila na njihovoj televiziji

 

 

Naime, Vesna uživa na moru i poput drugih na "Instagramu" objavljuje fotografije sa plaže, a tri od sijaset koliko je podelila sa pratiocima privukle su i pažnju medija, a sve zato što je bivša supruga Željka Joksimovića na njima u kupaćem. 

Pročitajte: Kao italijanska glumica: Prvu suprugu Željka Joksimovića retko viđamo, ćerka Mina objavila fotografije sa porodičnog ručka (foto)

Instagram

 

Mali crni kostim istakao je sve Vesnine obline, što je izazvalo brojne reakcije. Dok su jedni komentarisali da izgleda vrlo izazovno, da je prava lepotica, bilo je onih koji su je upoređivali sa Jovanom Joksimović, a pojedini su se čak i pitali da li je i kome to bivša supruga Željka Joksimovića ovim malim modnim izletom poslala poruku.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading