Celebrity News

Karleuša zapalila gradski trg u Leskovcu! Svi pričaju o ovom neviđenom spektaklu, a tek stajling... (VIDEO)

Nastup Jelene Karleuše dugo će se prepričavati u Leskovcu

Karleuša zapalila gradski trg u Leskovcu! Svi pričaju o ovom neviđenom spektaklu, a tek stajling... (VIDEO)

Nastup Jelene Karleuše kojim je otvorila 31. "Roštiljijadu" u Leskovcu upravo je ono na šta nas je balkanska diva i navikla, a kada je kročila na binu, dočekao ju je gromoglasan aplauz.

Publika je nesumnjivo željno iščekivala Jelenin nastup imajući u vidu da je gradski trg bio je ispunjen do poslednjeg mesta.

Pročitajte: Izgubila sam se trpeći… Jelena Karleuša PROGOVORILA ekskluzivno za Story

Foto: Miloš Miletić

 

Izlazak na scenu najavio je veliki vatromet, a diva je dočekana vriskom uglavnom mlađe populacije koja je uglas pevala Jelenine velike hitove. Prisutni su zadivljeno gledali u divu koja je blistala u izazovnom srebrno-sivom trikou sa roze detaljima i vrtoglavim potpeticama. 

Pročitajte: Fotka dana: Atina Tošić konačno u javnosti sa sestrom Nikom, svi se okreću za Karleušinim ćerkama

Foto: Miloš Miletić

 

Pre koncerta Jelena je posetiocima leskovačke "Roštiljijade" obećala da će dati sve od sebe da ovaj grad i publika dobije ono što zaslužuje, a to je "da bude centar sveta i da se o njemu priča" što je svojim nastupom po mišljenju posetioca, i uspela.

Pročitajte: Da li vam je bolji frajer od Duška? Muž je prošlost, ON je nova ljubav Jelene Karleuše, deca ga obožavaju (FOTO)

Foto: Miloš Miletić

 

- Leskovac ima želju da ovaj grad stavi na mapu velikih događanja u zemlji i regionu, pa i Evrope. To svojom tradicijom definitivno zaslužuje. Počastvovana sam što sam ovde i zahvaljujem se gradonačelniku, svim građanima i medijima, a ja ću dati sve od sebe da publici priredim nastup za nezaborav – rekla je Karleuša i zapalila binu.

Pročitajte: Svi su čekali njegovu reakciju! Duško Tošić se oglasio, konačno otkrio da li se RAZVODI od Jelene

Foto: Miloš Miletić

 

Iako se dosta polemisalo da li Jelena treba da nastupi na ovakvoj manifestaciji budući da je vegetarijanac, pevačica je izjavila da neće pevati mesu, već ljudima, te da su takvi navodi besmisleni i da je poenta njenog natupa promocija Leskovca.

Foto: Miloš Miletić

 

- Ja ne zarađujem ništa, sve što je ovaj grad dao, opet je uloženo u ovaj grad, u scenu, u binu, tehniku... Ovo je naše zajedničko ulaganje da Leskovcu i regionu bude dobro. Koliko sam shvatila, stotine hiljada turista će doći zbog ove manifestacije i neka svako od njih ostavi jedan evro, Leskovac i okolina su profitirali - rekla je Karleuša kako prenosi „N1“.

Pogledajte kako je izgledao Jelenin nastup u Leskovcu:

Komentari (1)

Loading
миа

14:13 23.08.2022

I ljudi se lepo izjasnili da neće njoj da daju pare, i ona opet došla.....stvarno užas