Celebrity News

GOTOVO JE, nade više nema! Novak Đoković se oglasio i priznao da mu je srce slomljeno (FOTO)

Odluka Novaka Đokovića da ne nastavi sa turnirima uzburkala je javnost

GOTOVO JE, nade više nema! Novak Đoković se oglasio i priznao da mu je srce slomljeno (FOTO)

Budući da se u Americi mere kovida nisu mnogo proteklih godinu dana promenile, posebno za strance one su čak i rigoroznije, odluka Novaka Đokovića, okorelog antivaksera, da ovaj turnir preskoči i ne otputuje u Njujork bila je izvesna a čekala se samo potvrda na tu temu.

Pročitajte: Novak i Jelena na svadbi svog kuma u izdanju koje je zapalilo mreže: Evo šta se sad zamera supruzi najslavnijeg svetskog tenisera (FOTO)

Guliver Getty Images

 

Najboljii srpski teniser do poslednjeg trena strpljivo je iščekivao promenu pravila Teniske asocijacija SAD (USTA), nažalost za svog trostrukog šampiona, vodeća lica pomenute organizacije nisu imala razumevanja, što povlači mnoge druge stvari kada je Đokovićeva karijera u pitanju. Postavlja se pitanje njegovih bodova, samim tim i pozicije na ATP listi, uprkos tome hrabri Srbin nije odustao od svojih stavova.

Pročitajte: Boba nam je napravio pakao od života: Pravi razlog sukoba Slobodana Živojinovića i Đokovića

Getty Images

 

Odluka Novaka Đokovića da ne učestvuje na US Openu mnoge je rastužila, a ni slavnom teniseru nije bilo lako.

- Na žalost neću se takmičiti ove godine u Njujorku. Želim svim igračima dobar turnir. Hvala mom #NoleFam-u za svu ljubav, podršku i ohrabrenje. Nastavljam da čuvam formu i optimizam i radujem se novim takmičenjima. Vidimo se uskoro - poručio je Novak vidno potresen zbog razvoja događaja.

Pročitajte: Novakov doček u Beogradu probudio sumnje: Zašto Jelena nije došla i šta se dešava u njihovom braku

Instagram

 

 

On je u Njujorku slavio 2011, 2015. i 2018. godine, a nadao se da će i ove uvis podignuti pobednički pehar, dok ga iz lože ponosno posmatraju supruga Jelena i deca Stefan i Tara.

Komentari (0)

Loading