Celebrity News

Venčanica sa dugačkim plaštom kao iz bajke, raskošna proslava i poznate zvanice....Zavirite na venčanje Tijane Marković (FOTO)

Udala se Tijana Marković u prekrasnoj princes venčanici

Venčanica sa dugačkim plaštom kao iz bajke, raskošna proslava i poznate zvanice....Zavirite na venčanje Tijane Marković (FOTO)

Udala se Tijana Marković, glumica koju smo gledali u seriji "Porodica" u ulozi Marije Milošević. Ona i njen misteriozni izabranik, koji već dugi niz godina živi i radi u Švajcarskoj zavetovali su se jedno drugome na večnu ljubav, a sve počev od crkvene ceremonije kojoj su prisustvovali Vladika Andrej, Arhimandrat Stefan, otac Miloš, Arsenije, Branimir i Miodrag, pa do prijema u hotelu je izgledalo bajkovito, kako je dramska umetnica i napisala u jednom od svojih postova, čime je javnost obavestila da će se ubuduće drugačije prezivati.

Pročitajte:Tijana Marković za HELLO!: Ogroman uspeh i velika porodična tragedija u isto vreme

Instagram

 

Markovićeva i njen emotivni partner već par godina su u vezi, koju budući da je ona agažovana u Beogradu, održavaju na daljinu. Kilometri udaljenosti nisu uticali na odnos novopečenih mladenaca, naprotiv učvrstili su ga te su pred porodicom i prijateljima razmenili bračne zavete. Među gostima bilo je i poznatih zvanica, najpre Tijaninih kolega glumaca, a budući da je njen muž izuzetno dobar prijatelj sa Zdravkom Čolićem ne sumnjamo da je i muzičar bio pozvan.

Pročitajte: Tijana Marković: Ljubav je došla pošto sam prihvatila sebe

Instagram

 

 

Udala se Tijana Marković vest je koja je oduševila fanove mlade umetnice. Ispod fotografija koje je ona podelila sa pratiocima čitav dan nižu se čestitke kao i komentari da joj je izabranik izuzetno zgodan.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading