Celebrity News

Spakovala je kofere, ali je onda saznala da je TRUDNA: Ovo je ćerka Miroslava Ilića kojoj se svet preokrenuo u sekundi (FOTO)

Ćerka Miroslava Ilića u skladnom je braku sa bivšim ministrom odbrane

Spakovala je kofere, ali je onda saznala da je TRUDNA: Ovo je ćerka Miroslava Ilića kojoj se svet preokrenuo u sekundi (FOTO)

Ćerka Miroslava Ilića, Marija retko se pojavljuje u javnosti, a te retke prilike uglavnom su koncerti njenog popularnog oca te je mesto u prvim redovima reflektorima obasjanih hala tradicionalno rezervisano za čitavu porodicu. Sa suprugom Draganom Šutanovcem sa kojim je godinama unazad u skladnom i srećnom braku Marija je dobila dva sina Predraga i Strahinju koji pevaču pružaju najveću podršku u životu i karijeri te često voli da kaže da su ga upravo unuci podmladili.

Pročitajte: Miroslav Ilić sve iznenadio! Doneo striktnu odluku o nepriznatom sinu Devinu! On ima samo JEDNOG OCA

ATA Images

 

Bivši ministar odbrane i ćerka Miroslava Ilića, sudbonosno "da" izgovorili su pre više od 20 godina , a malo je poznato da je svedok na venčanju svom dugogodišnjem prijatelju i saradniku bio nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić. Venčanje se održalo u opštini kao i Sabornoj crkvi da bi se proslava koja se i danas prepričava nastavila u hotelu "Hajat". Posebno upečatljiv trenutak na slavlju bio je i taj kada se Tadić latio mikrofona i otpevao hit Miroslava Ilića "Tebi, moja verna drugo".

Dragan i Marija Šutanovac upoznali su se u kafiću, političar je vrlo brzo pao na čari ćerke Miroslava Ilića te je morao i te kako da se pomuči kako bi je osvojio, ali tvrdi da nikada nije zažalio za tolikim trudom.

Pročitajte: Miroslav Ilić i njegova supruga Gordana GODINAMA OBMANJIVALI JAVNOST - Komšije otkrivaju istinu o njihovom braku

ATA Images

 
 

‒ Kada smo prvi put pričali nasamo, pitao sam je kako se preziva. Odgovorila mi je Ilić. A ja mrtav-ladan pitam: "Kao onaj pevač Miroslav Ilić?" Potvrdila mi je i usput me upitala zašto me njeno prezime asocira na Miroslava Ilića. Ja kažem: "Pa, dobro, može i kao Milovan Ilić Minimaks." Tek onda sam saznao da je ćerka poznatog estradnog umetnika -  ispričao je Šutanovac svojevremeno ovu anegdotu.

Pročitajte: Kad stigne KARMA - Miroslav Ilić se odrekao Devina, a drugi sin NAPRAVIO VELIKI SKANDAL! Policija morala da interveniše

ATA Images

 

Marija Ilić završila je prestižne škole u inostranstvu i radila na rukovodećim pozicijama u nekoliko banaka. Studije menadžmenta je završila u Velikoj Britaniji i Francuskoj i uz zavidnu karijeru uspela je da bude i posvećena majka. Pre poznanstva sa Draganom podnela je zahtev za iseljeničku vizu za Kanadu. Pozitivan odgovor dobila je nakon dve i po godine i  kada je ostalo još samo da se plati taksa kako bi i Dragan mogao da pođe sa njom, istog dana saznala je da je trudna, pa su odlučili da ne napuštaju Srbiju.

Komentari (0)

Loading