Celebrity News

Svi su ih OGOVARALI: Muž Nele Mihailović posle dugo vremena u javnosti, evo zašto je na meti komentara (FOTO)

Suprug Nele Mihailović brat je poznate glumice

Svi su ih OGOVARALI: Muž Nele Mihailović posle dugo vremena u javnosti, evo zašto je na meti komentara (FOTO)

Popularna glumica pre više od dve decenije zaklela se na večnu ljubav kompozitoru Vladimiru Petričeviću, sa kojim ima dve devojčice Martu i Petru, inače rođenom bratu njene koleginice Suzane Petričević, a da je suprug Nele Mihailović ljubav njenog života mogli smo se uveriti i na svadbenom veselju glumice Anje Mit koje se juče odigralo u prestonici.

Naime, bračni par pojavio se pod ruku kako bi uveličali ovaj bitan datum, a da ljubav cveta kao prvog dana govorili su njihovi osmesi i zagrljaji koje su neprestano razmeljivali te su mnogi pogledi bili upućeni ka njima.

Svi su komentarisali kako Nela blista pored supruga, a ništa manje pohvalnih komentara nije izazvao ni Vladimir za koga kao i za glumicu, vreme kao da stoji.

Pročitajte: Zaklela mu se na večnu ljubav pre dve decenije - Ovo je suprug Nele Mihailović koji je brat njene koleginice (FOTO)

Ata Images

 

Moderno i trendi stilizovani oni su nesumnjivo jedan od najusklađenijih parova na javnoj sceni.

Nela se odlučila za crnu toaletu koja nikada ne izlazi iz mode, a celokupni outfit "razbila" je jarko narandžastim ogrtačem. Na nogama je imala otvorene crne sandale sa kaiševima, a crno-bela torbica savršeno se uklopila u stajling. Suprug Nele Mihailović poput pravog šmekera poneo je u svom stilu ležernu odevnu kombinaciju, te je klasičnu crnu majicu i farmerke sa širokim džepovima uklopio uz duboke patike u bež nijansi.

Pročitajte: Izgledom na tatu, harizmom na mamu - Upoznajte Martu i Petru, prelepe naslednice Nele Mihajlović (FOTO)

Ata Images

 

Glumica nije krila da je u njenoj bračnoj zajednici sa Vladimirom bilo uspona i padova, mada imajući u vidu kako su razmenjivali nežnosti na pomenutoj proslavi, u ovo teško da neko može da poveruje.

- Imali smo ozbiljnu krizu, svako ko kaže da nije imao krize u braku laže. To spada u domen privatnosti, pa ne volim da pričam o tome. Ja sam po prirodi tolerantnija, pa samim tim i popustljivija. To su najčešće gluposti neke oko kojih se posvađamo. - istakla je Nela Mihailović za "Gloriju" pre par godina.

Komentari (0)

Loading