Celebrity News

Nova devojka Harisa Berkovića je plava i zanosna, da li vam je lepša od Rade? Zbog nje ostavljena Rada PLAČE (FOTO)

Nova devojka Harisa Berkovića pomrsila je konce Radi Manojlović

Nova devojka Harisa Berkovića je plava i zanosna, da li vam je lepša od Rade? Zbog nje ostavljena Rada PLAČE (FOTO)

Spekulacije na temu raskida Rade Manojlović i Harisa Berkovića već neko vreme pune novinske stupce, a šuška se i da se pevačica vratila svojoj nekadašnjoj velikoj ljubavi Milanu Stankoviću. Ovaj, do sada ljubavni trougao dobio je novi epilog, pa se sada u celu priču umešala i misteriozna plavuša koja je uveliko dobila titulu - nova devojka Harisa Berkovića.

Naime, na društvenoj mreži Tik-Tok atraktivna devojka objavila je prepisku sa Harisom, a pevač joj "nije ostao dužan" te je brže bolje uzvratio zajedničkom fotografijom, nastalom u toaletu jednog restorana.

Pročitajte: ON joj je isprao mozak! Haris Berković KONAČNO otkrio zbog KOGA su on i Rada okončali šestogodišnju vezu

printscreen

 

Fotka je ubrzo počela da se širi društvenim mrežama, a osmesi na njihovim licima, zaljubljeni pogledi i Harisova ruka nežno obavijena oko njenog struka govore više od hiljadu reči, te su novinski natpisi  "nova devojka Harisa Berkovića",  jedini logičnan sled događaja.

Najzanimljivije od svega je to što su se i nakon priče o prekidu romanse, Rada i Haris u više navrata pojavljivali na zajedničkim nastupima kao da je sve potpuno u redu, a dok se ne oglasi neko od aktera ove sage, javnost će ostati potpuno zbunjena.

Pročitajte: Ipak joj on najbolje stoji: Rada Manojlović donela VAŽNU ODLUKU, otac i sestra konačno pružili podršku (FOTO)

printscreen

 

Rada je takođe u svojoj nedavnoj izjavi podgrejala ove priče i čini se veoma svesno ostavila prostora za nagađanja:

- Moj ljubavni status je isti. Ne mogu da otkrijem... Ja ćutim, al' kad budem progovorila... Predstavljam uskoro nove pesme, i novog-starog dečka - u svom stilu kroz osmeh rekla je pevačica.

Komentari (0)

Loading