Celebrity News

Povukla je potez koji je zaprepastio sve: Prva žena Željka Joksimovića objavila fotografiju zbog koje je svi ogovaraju

Prva žena Željka Joksimovića neprepoznatljiva

Povukla je potez koji je zaprepastio sve: Prva žena Željka Joksimovića objavila fotografiju zbog koje je svi ogovaraju

Posle jedne fotografije sa letovanja prva žena Željka Joksimovića dospela je u žižu medijskog interesovanja, a mesecima kasnije znatiželja za njen život u javnosti raste. Vesna Joksimović oduševila je svojom lepotom i izgledom, te su poređenja sa Jovanom Joksimović bila logičan sled. Pisalo se i pričalo na temu koja je lepša i koja bolje pristaje Željku, takođe se dosta pisalo o Jovaninom odnosu sa Vesninom ćerkom Minom, a sve to prva žena Željka Joksimovića podnela je u tišini. Nije se oglašavala, ali nastavila je da objavljuje fotografije u provokativnim izdanjima i intrigira medije.

Pročitajte: Mina, zlato, kad pre? Ćerka Željka Joksimovića obradovala oca NAJRADOSNIJOM VEŠĆU, majka Vesna briše suze (FOTO)

Instagram

 

Najnovija fotografija bivše izabranice popularnog muzičara još jednom je šokirala javnost, ovoga puta ne toliko zbog stajlinga koliko zbog izgleda. Naime, na slici se jasno vidi koliko je Vesna smršala, gotovo da se prepolovila od prošlog puta kada se sa obale mora hvalila izvajanim telom, a njeni pratioci, kojih je iz dana u dan sve više, nisu mogli da se ne zapitaju ima li Željko veze sa tim, ili pak medijske priče da njena mezimica nije u dobrim odnosima sa maćehom.

Pročitajte: Dosta je bilo prećutkivanja i laži! Prva supruga Željka Joksimovića iznela pravu istinu o razvodu od muzičara (FOTO)

 

 

Komentari (1)

Loading