Celebrity News

Da li će Taja dobiti brata ili sestru? Tijana i Slaviša Čurović obradovali najlepšim vestima (FOTO)

Brak Tijane i Slaviše Čurović okončan je ali ljubav glumačkog para nije

Da li će Taja dobiti brata ili sestru? Tijana i Slaviša Čurović obradovali najlepšim vestima (FOTO)

Možda brak Tijane i Slaviše Čurović nije uspeo ali veza nakon pomirenja svakako jeste, čemu svedoče brojne fotografije koje glumački par zasebno i sa svojom mezimicom Tajom objavljuje na društvenim mrežama. Rasplamsane varnice i probuđeni leptirići u stomaku svakodnevno zaljubljenom paru donose nove radosti i razlog za smeh, a čini se da su oboje neizmerno srećni što su jedno drugome pružili drugu šansu i umeli da oproste i ponešto i zaborave.

Pročitajte: OTKRIVAMO: Sedam godina posle razvoda srce Tijane Čurović osvojio je ON, prijatelji i porodica u ŠOKU (FOTO)

Boško Karanović

 

Glumac i glumica sa naslednicom čitavog leta putovali su po Evropi, u jednom momentu javili su se iz Francuske, u drugom iz Španije, u trećem iz Italije. Za sve to vreme u Beogradu se raspravljalo o tome hoće li se opet venčati i da li je istina da svojoj mezimici Taji priželjkuju da podare brata ili sestru.  Dok je porodica Čurović uživala okupana suncem Pariza, Kana, Barselone u Srbiji se debatovalo na temu njihovih potomaka, a čak je to toliko daleko išlo da se nagađalo i hoće li par sledećeg puta dobiti sina ili opet ćerku.

Pročitajte: Tri veridbe, razvod, pomirenje: Tijana je posle ove Slavišine rečenice presekla, udarac je bio presudan

Instagram

 

Uprkos brojnim natpisima Tijana i Slaviša se nisu u medijima oglašavali, samo su nastavili da žive svoju bajku i te male, velike radosti da dele sa onima koji ih verno prate. Jedan takav momenat dogodio se i nedavno. Glumac i glumica obeležili su 16. rođendan svoje lepotice, koja je uveliko đak srednje škole  i istovremeno mamina i tatina maza. Oboje su sliku, na kojoj naslednicu ljube u obraz dok ona duva svećice za rednim brojem 16 na torti, objavili na "Instagramu", a ova divna vest zaslužila je čestitke koje su jedna ispod druge toga dana nastavile da se nižu.

Pročitajte: Niko srećniji od Taje: Prelepa ćerka Tijane i Slaviše Čurovića blista na prvom zajedničkom letovanju posle pomirenja roditelja (foto)

 

 

Brak Tijane i Slaviše Čurović nije dočekao srebrne niti zlatne godine ali po svemu sudeći veza hoće.

Komentari (0)

Loading