Celebrity News

Pa šta ako se u prvi brak razočarala i razvela! Glumica Dragana Dabović staje na ludi kamen, ovo su svi detalji (FOTO)

Udaje se Dragana Dabović - Vest je koja je obradovala obožavaoce popularne glumice

Pa šta ako se u prvi brak razočarala i razvela! Glumica Dragana Dabović staje na ludi kamen, ovo su svi detalji (FOTO)

Glumica Dragana Dabović koja je srca publike osvojila ulogom simpatične Šašvari u seriji "Vojna Akademija" otkako je na svoj brak sa Veselinom Čukvašem stavila tačku, odlučila je da privatnost čuva od radoznalih pogleda, a sve što o njenom životu uspevamo da saznamo jeste ono što odluči da podeli na "Instagramu". Poznato je da uživa u ljubavi sa izabranikom Milanom Kolarskim sa kojim je dobila sina Nou, a prinovi se prošle godine najviše obradovala mala Bjanka koju ima iz prvog braka. Vest da udaje se Dragana Dabović sada je glavna tema u javnosti i svi željno iščekuju da vide kako će lepa glumica izgledati za najradosniji dan, za kakvu će se venčanicu opredeliti, te šta će odenuti maleni Noe i Bjanka.

O svemu ovome naširoko bi se raspravljalo, međutim na najlepši scenario još samo malo ćemo pričekati. Svadbeno veselje nije još uvek zakazano, ali da je lepa Daca na korak do udaje uverila nas je simpatičnom "Insta" pričom.

Pročitajte: PRIZOR KOJI JE RAZNEŽIO SVE - Glumica Dragana Dabović pokazala sina starog 27 dana (FOTO)

Instagram printscreen

 

Dragana je naime objavila snimak sa svadbe bliskih prijatelja gde je uhvatila bidermajer te se uz široki osmeh pohvalila pratiocima i izazvala sumnje da svoje venčanje jedva iščekuje te da će sa Milanom uskoro stati na "ludi kamen".

Pročitajte: Prizor koji će otopiti i najhladnija srca - Evo kakva je starija sestra ćerka Dragane Dabović svom bratu Noi (FOTO)

Instagram printscreen

 

Glumica je blistala u kratkoj crnoj haljinici koju je uklopila uz jarko crvene cipele, a komentari na račun njenog izgleda nisu izostali i mnogi se slažu da bi joj belo takođe odlično stajalo te da jedva čekaju da je ugledaju u raskošnoj venčanici.

Komentari (0)

Loading