Celebrity News

Vesna Radusinović u zagrljaju drugog muškarca nikad izazovnija: Marić ostao bez teksta (FOTO)

Fotografija Vesne Radusinović zapalila Instagram

Vesna Radusinović u zagrljaju drugog muškarca nikad izazovnija: Marić ostao bez teksta (FOTO)

Luka Šarac

Vesna Radusinović i Milomir Marić sinonim su za bezgraničnu ljubav, a na skladnom odnosu i stabilnom braku mnogi mogu samo da im pozavide. Lepa spisateljica celo leto je sa svojim dragim uživala na crnogorskom primorju što je revnosno delila na društvenoj mreži "Instagram", a po povratku u Beograd nastavila je da izveštava pratioce o svojim mislima i osećanjima. Najnovija fotografija Vesne Radusinović na kojoj je u prisnom zagrljaju sa muškarcem koji nije Marić pokrenula je nezaustavljivu lavinu komentara.

Naime, crnokosa dama, fatalne lepote u mladosti je važila za jednu od najlepših žena čemu svedoči i pomenuta fotka na njenom profilu koja je izazvala opšte oduševljenje javnosti. Dok su je pripadnice lepšeg pola posmatrale sa dozom ljubomore, muškarci su sa druge strane tiho patili za Vesnom, a ona se za to vreme često nalazila u odabranom društvu, među kojima se našao i planetarno polpularni Hulio Iglesijas.

Pročitajte: Fotka dana i velika radost - Vesna Radusinović i Milomir Marić POSLE 30 GODINA u svom domu dočekali OVO

Instagram printscreen

 

- Da...da...jeste...Hulio .. baš taj. Jer je Beograd uvek bio svet - napisala je spisateljica napravivši opštu pometnu, pa njena objava broji mnoštvo lajkova i komentara, a posebne pohvale dobila je na račun izgleda i šarma, a svi se slažu da se i u šestoj deceniji može pohvaliti nestvarnom lepotom i divnom energijom. 

Komentari (0)

Loading