Celebrity News

RAZVEO SE Petar Strugar: Pogledajte kakvu lepoticu je ostavio i šta će biti sa njihovom bebom (FOTO)

Razveo se Petar Strugar posle dve godine provedene u zajednici

RAZVEO SE Petar Strugar: Pogledajte kakvu lepoticu je ostavio i šta će biti sa njihovom bebom (FOTO)

Taman kada se pomislilo da Petru Strugaru ide odlično na svim poljima, da jednako uživa u svom poslu, kao i u zajednici sa suprugom Oljom i sinom Ivom, doznalo se da je glumac rodom iz Crne Gore stavio tačku na drugi brak. Razveo se Petar Strugar vest je koja se rapidno čitavog jutra širi portalima, kao i sami detalji razlaza dramskog umetnika i njegove izabranice - roditelja jednog mališana zarad čije sreće su razvodu oboje pristupili kao zreli, odrasli ljudi.

Pročitajte: Kriza u braku: Kako je Petar Strugar slomio srce majci svog deteta (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

 

Između Olje i Petra, po priči njima bliskih ljudi, nema zle krvi. Navodno, porazgovarali su i shvatili da je najbolje da se vrate na onu početnu instancu, na prijateljstvo. Naime, između sada već bivših supružnika ljubav se rodila nakon dugogodišnjeg druženja, a budući da je počela da slabi i glumcu i njegovoj partnerki stvarala više nelagode nego sreće, mirno su porazgovarali i odlučili da svako krene svojim putem. Složili su se da bi bilo najbolje da zajedno odgajaju sina i o tome će se tek u narednom periodu dogovarati, a oboma je cilj da malenom Ivu obezbede srećno detinjstvo.

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! Petar Strugar: Kalina i ja se dugo poznajemo, od decembra se viđamo svakodnevno

Aleksandar Jovanović Cile

 

Razveo se Petar Strugar po drugi put, svakako je nešto što se nije očekivalo. Glumčev fanovi nadali su se da se šarmantni Crnogorac nakon prvog razvoda od koleginice Ivane Nikolić sa kojom ima sina Zariju, opametio te da ubuduće neće stupati u odnose, ponajmanje bračne zajednice, ukoliko nije stoprocentrno siguran u svoje emocije. Razlaz kao takav, izuzetno je bolan bilo da je čovek ostavljen ili ostavlja i to je nešto kroz šta niko ne bi iz hira voleo da prođe dva puta, nažalost, glumcu se tako zalomilo, a mnogi se nadaju da ako nije prvoga puta, da je sada naučio poneku lekciju, koju će u narednim emotivnim odnosima on primenjivati.

 

Komentari (0)

Loading