Celebrity News

Ćerke Slobode i Vojina PRVI PUT sa roditeljima u javnosti! Sami procenite na koga bliznakinje liče (FOTO)

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića izrasle su u prave lepotice

Ćerke Slobode i Vojina PRVI PUT sa roditeljima u javnosti! Sami procenite na koga bliznakinje liče (FOTO)

Fondacija "Braća Karić" jubilarni 25. put uručila je nagrade istaknutim ličnostima za najveća dostignuća, a laureati u oblasti kulture i umetnosti su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković koji su se na dodeli ovog prestižnog priznanja pojavili u najlepšoj pratnji. Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića pravile su roditeljima društvo i pružile im podršku u ovom za njihovu karijeru veoma bitnom momentu.

Njihove mezimice odrastaju daleko od očiju javnosti, a poznati roditelji trude se da svojim devojčicama obezbede privatnost i bezbrižno detinjstvo, pa nemamo često priliku da vidimo kako bliznakinje Mila i Vera izgledaju, a ovog puta Sloboda i Vojin napravili su izuzetak te su sa devojčicama došli pod ruku na ovu svečanu ceremoniju.

Pročitajte: Sloboda je daleko od Slobode - S kim je na brodu viđen Vojin Ćetković, gore društvene mreže (FOTO)

Boško Karanović

 

Elegantni i savršeno usklađani bračni par odabrao je svečanu toalete u crnoj boji. Sloboda je ponela haljinu uz telo srednje dužine sa otkrivenim ramenima u kojoj je u najmanju ruku izgledala savršeno dok njen životni saputnik u elegantnom odelu ništa manje nije zaostajao za glumicom.

Pročitajte: Za njenim mužem uzdišu sve žene! Devojčica sa slike je jedna od najpopularnijih glumica, prepoznajete li je? (FOTO)

Boško Karanović

 

Prelepe bliznakinje bile su odevene u skladu sa svojim godinama te su ponele moderne haljinice koje su uklopile uz patike i mnogi komentarišu kako su Mila i Vera lepotu nasledile od majke, a Vojin je jednom prilikom istakao da su ćerkice od njega i Slobode  "pokupile" najbolje osobine.

Pročitajte: Nekima je lepša i od Slobode - Prva žena Vojina Ćetkovića se skinula u kupaći, pogledajte samo to telo i lepotu fatalne plavuše (FOTO)

Boško Karanović

 

- Ponekad prepoznam sebe u nekim njihovim gestovima, ali one su ipak priča za sebe, svoji ljudi. Mi se i mazimo i volimo, ali od početka pričam sa njima kao sa odraslim osobama - rekao je Vojin ranije za Bazar i dodao: 

Pročitajte: Ludo letovanje Slobode i Vojina - Popeli se na skuter, cela plaža se za njima okrenula (FOTO)

Boško Karanović

 

- Začuđujuće je to da me, kad ih nešto pitam, pa mi one kažu šta o tome misle, naprosto ostave bez teksta. Obe idu u muzičku školu, tako da se i tu baždare i formiraju - ispričao je glumac svojevremeno.

Komentari (0)

Loading