Celebrity News

Muž Nataše Ninković posle dugo vremena u javnosti: Jedan gest otkriva kako se ponaša prema slavnoj supruzi (FOTO)

Autor: | 10/10/2022

Muž Nataše Ninković posle dužeg vremena uslikan je sa glumicom

Muž Nataše Ninković posle dugo vremena u javnosti: Jedan gest otkriva kako se ponaša prema slavnoj supruzi (FOTO)

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" mesto je na kojem izgleda treba biti ovih dana ukoliko želite da vidite sve one bračne parove koji vam to u javnosti inače gotovo nikad ne bi priuštili. Posle porodice Lene Kovačević, ali Sanje Vučić sa dečkom, sada je i glumica Nataša Ninković uslikana na ovom mestu zajedno sa suprugom Nenadom Šarencem što takođe spada u domen prizora kakve ćete u javnosti retko zateći. Muž Nataše Ninković izbegava da se nađe u medijima ali ovo je bila okolnost koju nije mogao da zaobiđe.

Ata Images

 

Muž Nataše Ninković i poznata glumica vraćali su se sa zajedničkog odmora a Nataša je vidno nestrpljiva stajala sa svojim velikim crnim koferom odmah pored supruga čekajući da završe logistiku pa da krenu svojim putem. Nervozu joj je dodatno pričinjavala činjenica da ih je tako umorne sa puta sačekalo prisustvo fotoreportera ali čak i u potpuno opuštenoj i neglamuroznoj situaciji glumica se može ponositi da je izgledala odlično.

Ata Images

 

Muž Nataše Ninković i slavna glumica u braku su tačno 25 godina što je nešto čime se može pohvaliti sve manji broj bračnih parova, a nije ih poremetila ni razlika u godinama koja iznosi čitavu deceniju. Zajedno imaju sinove blizance Luku i Matiju, a osim što su zajedno prolazili faze u njihovom podizanju, bračni par mnogo je naučio i u međusobnom odnosu.

Pročitajte: Rođeni brat Nataše Ninković napustio je porodicu pre tri decenije: Žene lude za njim, a evo kakav odnos ima sa slavnom sestrom (FOTO)

Ata Images

 

- Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti - izjavila je jednom Nataša.

Komentari (0)

Loading