Celebrity News

TUGA! Smrt je došla iznenada, cela porodica Šerifović u šoku: Otišla je Marijina podrška zauvek

Stric Marije Šerifović izgubio je život u 73. godini

TUGA! Smrt je došla iznenada, cela porodica Šerifović u šoku: Otišla je Marijina podrška zauvek

Tužne vesti iz porodice naše slavne pevačice Marije Šerifović stižu ovog jutra, nakon što je objavljeno da je stric Marije Šerifović preminuo rano jutros u 73. godini života u Kragujevcu. Milan Šerifović rođen je 15. oktobra 1949. godine, završio je Ekonomsku školu, a potom i studirao Ekonomski fakultet, a inače je bio stric Marije Šerifović, prenose domaći mediji.

 

 

Stric Marije Šerifović bio je autor i voditelj emisije "Autogram", najpopularnije radio emisije na području cele Jugoslavije, u kojoj su gosti bili najpoznatiji solisti narodne muzike. Koliko je emisija bila popularna i slušana najbolje pokazuje podatak da je Šerifović nedeljno dobijao od 500 do čak 1000 pisama slušalaca u kojima su predlagali goste za emisiju i koje nije mogao sam da pročita, već je imao saradnike koji su mu u tom poslu pomagali.

Pročitajte: Vreme je za promene, raskidamo! Marija Šerifović jasno i glasno stavila do znanja da je kraj (FOTO)

 

 

Stric Marije Šerifović autor je knjige o ribolovu, prvak nekadašnje Jugoslavije u sportskom ribolovu, tri godine je bio savezni selektor za pionire i omladince u ribolovu, jedan od osnivača Stono-teniskog kluba Radnički. O Mariji je uvek govorio najlepšim rečima.

- Može Marija da ima godina koliko god hoće, biće uvek naše dete. Može da ide gde god hoće, na sve kontinente Sveta, njeni koreni ne mrdaju, uvek će biti ovde u njenom i našem Kragujevcu - izjavio je jednom prilikom Milan Šerifović.

Komentari (0)

Loading