Celebrity News

Neverovatno: Od Mrkine smrti nema ko da brine o njegovoj supruzi Daši, a ovo što joj je Bekuta sada učinila OSTAVILO NAS JE BEZ TEKSTA

Autor: | 14/10/2022

Supruga Milutina Mrkonjića prešla je da živi kod Ane Bekute

Neverovatno: Od Mrkine smrti nema ko da brine o njegovoj supruzi Daši, a ovo što joj je Bekuta sada učinila OSTAVILO NAS JE BEZ TEKSTA

Od ranije je poznato da su pevačica Ana Bekuta i supruga Milutina Mrkonjića Daša u dobrim odnosima, ali smrt poznatog političara čini se da je dodatno zbližila i ujedinila ove dve žene. Kako je preneo list "Blic", Ana oseća potrebu da pomaže Daši u gubitku koji obe zajedno osećaju, pa odnedavno njih dve čak žive zajedno nakon što se supruga Milutina Mrkonjića uselila kod Ane. Ovakva odluka je navodno usledila nakon što se Dašino zdravstveno stanje pogoršalo pa je pevačica poželela da joj bude blizu kako bi mogla da joj pomogne.

Instagram

 

- Mrkina žena Daša sada živi sa Bekutom ų stanu u kojem su zajedno živeli Ana i Mrka. Ani je bilo žao što Daša nema nikoga, a nakon Milutinove smrti je bila loše i bila joj je potrebna pomoć. Kako je i sama ostala sama, pozvala ju je kod sebe i Daša je to prihvatila. Već izvesno vreme žive zajedno i otkako Daša redovno pije lekove dosta je bolje. Daša ne izlazi često napolje, ali Ana ima veliku terasu punu zelenila na kojoj često boravi. Bekuta se brine da joj ništa ne nedostaje, redovno je vodi na lekarske preglede. Zajedno su nekoliko puta išle u nabavku kako bi Daša prošetala, a redovno odlaze zajedno i na Mrkin grob. U Dašinom stanu, koji ima nadmak kružnog toka na Slaviji, u kojem je živela, sada stanuje Anina unuka Sonja - ispričao je izvor lista "Blic", otkrivajući da je supruga Milutina Mrkonjića svoj stan prepustila Aninoj unuci.

Boško Karanović

 

- Daša u svoj stan dolazi jednom nedeljno kako bi uzela neke od stvari jer ih nije prenela kod Ane. Mnogo je bolje zdravstveno. Inače, Mrka i Ana su i dok je on bio živ brinuli o Daši. Ana je često kuvala ručak pa ga donosila u stan kod Dragane. Često su svi troje išli zajedno na večeru jer Mrka nijednog trenutka nije prestao da brine o supruzi. Ana je to u startu prihvatila i nikada joj nije smetalo kada Milutin izvede Dašu na večeru. Bekuta je svesna da bi Milutin bio ponosan na nju zbog svega što radi za Dašu. Mislim da je u stanu sa Dašom i Anom i pevačicina majka. Društvo sada prija i muzičkoj zvezdi koja je ostala bez velikog oslonca u životu - objasnio je neimenovani sagovornik.

Pročitajte: POTRES u porodici! Ana Bekuta ZAUSTAVILA VENČANJE sina: SVADBE NEĆE BITI, NE DOZVOLJAVAM

ATA Images

 

- Ana je svakodnevno bila u kontaktu sa Dašom, ali kako joj se nekoliko puta nije javila na mobilni, a zna da je bolesna, pevačica se uplašila. Slala je tada unuku i unuka da odu do nje da vide šta se događa. Svakako su je posećivali i nosili namirnice i hranu, pa je Ana na kraju presekla da će svima biti lakše ako Dragana bude provodila vreme sa njom u stanu. Mrka je kada se razboleo kupio auto Aninom unuku Branku kako bi je vozio na nastupe i bio joj menadžer, ali i da ode u nabavku kada je Daši nešto potrebno - zaključio je izvor za "Blic".

Komentari (0)

Loading