Celebrity News

Ne isključujem mogućnost da odem: Ovo je intervju prve dame Tamare Vučić koji je dala u Americi i svi ga komentarišu

Intervju Tamare Vučić iznenadio je javnost

Ne isključujem mogućnost da odem: Ovo je intervju prve dame Tamare Vučić koji je dala u Americi i svi ga komentarišu

Intervju Tamare Vučić na bilo koju temu nije tako česta prilika, pa je brzo preneto ono što je izjavila za "Serbian Times" koji čita naša dijaspora u Sjedinjenim Američkim Državama a povodom njenog trenutnog boravka u Vašingtonu. Naime, Prva dama Srbije bila je specijalna gošća na svečanosti povodom otvaranja nove ambasade Republike Srbije u Vašingtonu i tom prilikom je navodno sve zvanice iznenadila svojim tečnim govorom engleskog jezika.

 

 

Pored Prve dame, na ovoj svečanosti pojavili su se specijalni američki izaslanik za Balkan Gabrijel Eskobar, poptpredsednica vlade Srbije Maja Gojković i predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić, ali čini se da je prva zvezda zabave ipak bila žena predsednika, koju u poslednje vreme često viđamo u Americi. Intervju Tamare Vučić nastao je odmah nakon događaja, ali najpre je pred zvanicama imala da izjavi od kakvog je značaja otvaranje nove ambasade naše zemlje u SAD.

Pročitajte: Stil Tamare Vučić oduševio i Turke: Vatreno crvena haljina savršeno joj pristaje, da li je ovo najbolje izdanje ikad? (FOTO)

 

 

- Otvaranje nove ambasade Republike Srbije ovde u Vašingtonu je od neprocenjive važnosti za našu zemlju pošto više od decenije nismo imali svoje mesto, a onaj iznajmljeni objekat svakako nije bio dovoljno reprezentativan. Konačno imamo pravu ambasadu kakvu naša zemlja zaslužuje u jednom važnom centru kao što je Vašington i izuzetno mi je zadovoljstvo što sam večeras imala prilike i da se obratim zvanicama. Sa nama su večeras visoke zvanice, čini mi se da i to govori u prilog tome kakva je pozicija Srbije i koliko se ona popravlja globalno i svakako kada su odnosi sa Amerikom u pitanju - izjavila je Tamara Vučić novinaru Antoniju Kovačeviću za Serbian Times, a kasnije je upitana u kojoj meri uživa u ulozi Prve dame kao i koliko joj ta funkcija istovremeno predstavlja teret.

 

 

- Da vam kažem… Ja sam po prirodi društvena osoba, ali u isto vreme cenim i svoju privatnost koju ljubomorno čuvam i krijem. Srećom, moj posao je vezan za diplomatiju pa sam navikla i na ovakve situacije. Radim u Ministarstvu spoljnih poslova već 12 godina, karijerni sam diplomata, završila sam i diplomatsku akademiju, tako da se to nekako i poklapa sa poslom Prve dame - otkriva intervju Tamare Vučić koja je takođe dodala da ne odbacuje mogućnost da jednog dana i sama postane ambasadorka naše zemlje, možda baš u Vašingtonu.

Komentari (0)

Loading