Moda

Prva dama u Vašingtonu: Haljina Tamare Vučić zasenila sve, a prvi put je promenila i frizuru! Novo izdanje svi komentarišu

Supruga predsednika Aleksandra Vučića pokazuje istančan smisao za modu

Prva dama u Vašingtonu: Haljina Tamare Vučić zasenila sve, a prvi put je promenila i frizuru! Novo izdanje svi komentarišu

Modna revija u organizaciji projekta „Diplomatija i moda“ pre dva dana upriličena je u Vašingtonu te okupila dizajnere iz čitavog sveta čije kreacije su nosile prve dame, ali i šefovi država i članovi kraljevskih porodica, objavljeno je na sajtu Ministarstva spoljnih poslova. Na događaju je učestvovalo više od 20 ambasada, među kojima i Ambasada Srbije koju su predstavljali supruga predsednika Aleksandra Vučića, potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković i ambasador Srbije u SAD Marko Ðurić.

Tokom gala modne revije među modelima dizajnera iz više od 20 zemalja predstavljene su i sjajne kreacije dizajnera iz Srbije Igora Todorovića i Mihaila Anušića odnosno njegovog brenda Mihano Momosa, koje su dizajnirane za potrebe Tamare Vučić.

Supruga predsednika Aleksandra Vučića još jednom je pokazala istančan smisao za modu, a elegantna toaleta za koju se odlučila na spektakularan način istakla je njenu siluetu.

Pročitajte: Kada se prva dama Srbije pojavila svi su zanemeli - Evo zašto će svi kopirati najnoviji stil Tamare Vučić (FOTO)

 

 

Tamara je povodom ovog glamuroznog događaja ponela sirena haljinu od pliša u crnoj boji koju su krasile atraktivne resice, dok su otkrivena ramena dale prefinjenu notu pa stajlingu bez suvišnih detalja prva dama pridodala je samo jednostavnu pismo torbicu u bež nijansi kao i viseće minđuše koje su se odlično uklopile uz frizuru. Ona je naime, kosu uvila u blage talase koje je prebacila na stranu, a diskretna šminka i prirodan izgled koji neguje ostavili su bez daha sve prisutne.

Ženstvena i uvek savršeno stilizovana Tamara Vučić nakon modne revije pridružila se degustaciji vina, među kojima su bila predstavljena i ona proizvedena u našoj zemlji.

Komentari (1)

Loading
Loki

09:05 15.10.2022

Nisam siptatizer Vucica,ali zena je mnogo slatka,za moj ukus extra izgleda,sve na svom mestu,izgleda puno mladje od njega,pored ovakve zenice trebalo bi i on malo da se modernizuje,za pocetak stajling i osmeh.