Celebrity News

Slavan u celom svetu, ali i jako STROG: Ovo je svekar Anastasije Ražnatović, nije tajna ŠTA MISLI o Cecinoj ćerki! (FOTO)

Svekar Anastasije Ražnatović takođe je bio sportista

Slavan u celom svetu, ali i jako STROG: Ovo je svekar Anastasije Ražnatović, nije tajna ŠTA MISLI o Cecinoj ćerki! (FOTO)

Kada je početkom godine kao bomba odjeknula vest da je Cecina naslednica uplovila u emotivnu vezu sa Nemanjom Gudeljom u kojoj i sada uživaju, interesovanje javnosti o njegovomf životu sve je veća, pa ne čudi činjenica što su i fudbalerovi roditelji sada u fokusu javnosti. Da su Olivera i Nebojša sjajno prihvatili snajku, nije tajna, a doznalo se i da Nemanja potiče iz prave sportske porodice i da je svekar Anastasije Ražnatović takođe bio fudbaler.

Pročitajte: ČESTITAMO! Anastasija obradovala porodice Ražnatović i Gudelj PRELEPIM VESTIMA posle šest meseci veze, svi čestitaju (FOTO)

 

 

Naime, Nebojša je karijeru započeo u Bosni odakle je došao u Partizan čije boje je branio pune tri godine. On je tokom svoje fudbalske karijere nastupao za španske klubove Logronesa i Leganesa.Devet godina proveo je u Holandij i odigrao čak 300 utakmica za Bredu, a karijeru je završio 2006. godine u Sparti.

Pročitajte: GOTOVO JE - Anastasija se oglasila iz Sevilje (FOTO)

 

 

Nemanjin tata je i nakon završene karijere ostao u fudbalu te je trenutno tehnički direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

Brat Dragiša i sestra Vanja takođe su sportisti, a kako je jednom prilikom svekar Anastasije Ražnatović otkrio, stub porodice ipak je njegova supruga Olivera koja je sve izdržala na svojim plećima, počevši od Nebojšinih  treninga, putovanja i karantina, pa do odgoja i vaspitanja troje dece koje je gotovo sama izvela na pravi put. 

Komentari (0)

Loading