Celebrity News

Dobro pogledajte: Viki Miljković bez trunke šminke ne želi da se krije i fotošopira, ovako zaista izgleda žena na pragu pedesete (FOTO)

Viki Miljkovic bez šminke slikala se za društvene mreže

Dobro pogledajte: Viki Miljković bez trunke šminke ne želi da se krije i fotošopira, ovako zaista izgleda žena na pragu pedesete (FOTO)

Kada se pojavila na javnoj sceni pre više od trideset godina Viki Miljković važila je za lepuškastu, zgodnu mladu pevačicu sa talentom za pevanje. Danas posle beskonačno mnogo otpevanih nastupa i koncerata, ni ona sama ne zna koliko hitova i albuma na tom planu nije se mnogo što-šta promenilo. Estradna umetnica izuzetno drži do svog izgleda, povremeno se ugoji kilo, dva ali to brzo skine, redovno se neguje kada je koža lica i tela u pitanju i pobornik je tretmana koji produžavaju mladost i jedrinu. Sati provedeni u beauty salonu u Vikinom slučaju daju itekakve razultate, te na konto lepog izleda ona vrlo često dobija komplimente. Upravo to navelo ju je na korak koje mnoge dame sa javne scene izbegavaju. Naime, Viki Miljković bez šminke fotografisala se za društvene mreže što je pokrenulo bujicu komentara.

Pročitajte: Dom Viki Miljković toliko je luksuzan da u njemu Andrej igra fudbal: Pogledajte porodične snimke, jedna stvar privlači pažnju

mirko tabašević

 

Pojedini su komentarisali da zvezde poput nje ne bi trebalo da se do te mere pred javnošću ogole, jer je zatajnost javnih ličnosti zapravo njihova najveća moć. Većina, pak, smatrala je da je ovaj gest estradne umetnice vrlo hrabar i svakako nešto što će je još više zbližiti sa publikom, posebno ženama njenih godina, koje sanjaju lice bez bora. Bilo je i onih trećih koji u fotografisanju bez make upa nisu videli niti ludost niti hrabrost već isključivo normalan korak žene koja nema čega da se postidi.

Pročitatajte: Napunim bure vodom i kažem da je to moj bazen: Viki Miljković šokirala detaljima svog skromnog detinjstva

Instagram

 

Po njihovom mišljenju Viki Miljković bez šminke pokazala je kako treba da izgleda negovana žena na pragu šeste decenije.

Komentari (0)

Loading