Celebrity News

Mlad i ludo zaljubljen: Pogledajte JEDINE fotografije sa venčanja Mime Karadžića, oženio se koleginicom Sunčicom Đurić

Autor: | 23/10/2022

Svadba Mime Karadžića upriličena je pre tačno tri decenije

Mlad i ludo zaljubljen: Pogledajte JEDINE fotografije sa venčanja Mime Karadžića, oženio se koleginicom Sunčicom Đurić

Pre tačno trideset godina održana je velika svadba Mime Karadžića, poznatog glumca kojeg umesto po imenu Milutin svi odmah znaju po čuvenom nadimku. Međutim, iako će u novembru zvanično biti navršene tri decenije od tog događaja, glumac to sigurno neće obeležavati, a čak ne voli ni da se seća da se to ikada dogodilo. Bio je to brak sa njegovom koleginicom Sunčicom Đurić, koja nije uspela da se probije na glumačkoj sceni. Oni su se venčali 21. novembra 1992. godine, kum mu je bio Žarko Laušević, a jedan od svedoka bila je dramaturškinja Hajdana Baletić. Par nije dugo potrajao, ubrzo su se razveli, te Mima i danas govori kako nije ni bio u braku.

printscreen

 

printscreen

 

Međutim, svadba Mime Karadžića jeste se dogodila i to, na sreću, nikada ne može biti opovrgnuto zahvaljujući materijalnim dokazima u vidu fotografija koje su svojevremeno objavljene u magazinu "TV novosti". Svadba je zakazana na dan krsne slave Karadžića Aranđelovdan u restoranu Paviljona "Cvijeta Zuzorić". Matičar se potrudio da mladencima dođe "na noge", a gazda Bane da svatove zaseni đakonijama na stolu. Mima je tada to opisao kao intimni porodični ručak.

Pročitajte: Zidovi koji znaju mnoge tajne: Zavirite u luksuzni stan Mime Karadžića! Pogled na Hram Sv. Save će vas ostaviti bez teksta (FOTO)

printscreen

 

printscreen

 

Svadba Mime Karadžića bila je ujedno i poslednja ovom glumcu, više se nikada nije ženio. Sunčica i Mima uzeli su se iz ljubavi i bili su u braku dve i po godine. U početku su živeli na Vračaru, da bi zatim otputovali u Australiju, gde su proveli devet meseci. Po povratku u Srbiju, još nekoliko meseci su živeli zajedno na Dorćolu, a onda su se razveli. Jednostavno, emocije su nestale i njih dvoje su odlučili da stave tačnu na brak i nastave svako svojim putem, kako je ispričao izvor blizak glumcu.

Komentari (0)

Loading