Moda

Modno usklađeni, čak i previše: Evo zašto svi ogovaraju Mariju Veljković i Rastka Jankovića posle jučerašnje premijere (FOTO)

Veza Marije Veljković i Rastka Jankovića skladna je, ali vrlo intrigantna za medije

Modno usklađeni, čak i previše: Evo zašto svi ogovaraju Mariju Veljković i Rastka Jankovića posle jučerašnje premijere (FOTO)

Mnogi komentarišu da je teško definisati ljubav, ali da je vrlo lako prepustiti joj se, pa upravo to pre par meseci učinili su Marija Veljković i Rastko Janković. Voditeljka i glumac uplovili su u romansu kada se to najmanje očekivalo, svega pola godine nakon što je ona okončala brak sa arhitektom Milanom Milovanovićem sa kojim ima troje dece Nevu, Rosu i Đurađa, što je učinilo da veza Marije Veljković i Rastka Jankovića postane vrlo zanimljiva medijima.

Pročitajte: Bez sramote: Prvi snimci Marije Veljković sa novim frajerom, upoznala ga sa decom (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Pitala se javnost šta je to što je spojilo Veljkovićevu i Jankovića, te da li će romansa kojoj su oboje pristupili sa puno žara opstati i koliko dugo, a na ta i slična pitanja i potpitanja štampa i portali mesecima unazad pokušavali su da pronađu odgovore. Naime, dobro je poznato da je Marija po vokaciji glumica, a upravo taj umetnički momenat spojio je novopečene ljubavnike koji, po mišljenju mnogih, laganim koracima idu ka narednom koraku - braku. Zahvaljujući glumi, tačnije filmu "Vučije bobice", namenjenom najmlađima, voditeljku i dramskog umetnika šira javnost po prvi put je nedavno mogla videti zagrljene na crvenom tepihu.

Pročitajte: Sa troje dece sam izašla iz stana! Marija Veljković bez kočnica o burnom RAZVODU i odnosu sa bivšim suprugom

Ata Images

 

Svi koji su svedočili ovom događaju mogli su osetiti neverovatne pozitivne vibracije koje je par širio, pozirajući medijima držeći se za ruke, ne skidajući pritom osmeh sa lica. Ono što su prisutni mogli primetiti je i savršeno usklađen stajling emotivnih partnera, koji su za premijeru odabrali svetlo plave nijanse sa primesama bele.

Pročitajte: Živeli u istom komšiluku, a nisu se sreli tri godine: Marija i Rastko ekskluzivno za HELLO! otkrivaju detalje svoje veze

Ata Images

 

Marija je za tu priliku ponela beli sako, suknju i duboke čizme, što je dodatno upotpunila košuljom i tašnom plave nijanse. Rastko, s druge strane, za prvo prikazivanje ostvarenja u kojem i sam učestvuje izabrao je džins, patike, košulju i sportski prsluk. Malo je reći da su se svi za simpatičnim ljubavnicima okretali, a komentari i nade da je veza Marije Veljković i Rastka Jankovića jednako usklađena kao i stajling nastavili su da se nižu među voditeljkinim fanovima.

Komentari (0)

Loading