Celebrity News

Teška bolest ga je UNIŠTILA: Nekada su sve žene sekle vene na Brusa Vilisa, danas ga ne biste prepoznali! Evo kako izgleda (FOTO)

Izgled Brusa Vilisa potresao javnost

Teška bolest ga je UNIŠTILA: Nekada su sve žene sekle vene na Brusa Vilisa, danas ga ne biste prepoznali! Evo kako izgleda (FOTO)

Iscrpljen izgled Brusa Vilisa potpuno doveo je javnost na ivicu suza.

Nakon što je vest da je oboleo od teške bolesti dospela u medije junak holivudskih trilera Brus Vilis nije želeo da se pojavljuje u javnosti, niti da priče o bolesti demantuje ni potvrđuje. Umesto njega to je učinila njegova porodica, njegove ćerke kao i supruge sadašnja i bivša, Emmu Heming-Willis i Demi Mur. One su putem društvenih mreža saopštile da glumac ne boluje od demencije, kako se u početku mislilo, već od afazije oboljena mozga zbog čega on vremenom neće moći da govori, piše, niti tipka.

- S puno obzira Bruce se udaljava od karijere koja mu je toliko značila. Ovo je stvarno izazovno vreme za našu porodicu i jako smo zahvalni na vašoj kontinuiranoj ljubavi, saosećanju i podršci - napisali su Vilisovi najmiliji i ovim podatkom ganuli sve one koji su ga decenijama unazad gledali na velikom platnu dok u punoj snazi savladava neprijatelje.

Pročitajte: Oči će vam zasuziti: Brus Vilis konačno u javnosti posle teške dijagnoze (foto)

 

 

Nažalost, bolest sa kojom se Brus suočava poslednjih meseci uticala je na mnoge odluke glumca, koji se za početak oprostio od karijere, a potom krenulo da rasprodaje imovinu, kako bi u finansijskom miru njegova porodica mogla sa njim da prolazi kroz sve ono što ga tek čeka. Tvrdnje su da je do sada već  rasprodao nekretnine u vrednosti 65 miliona dolara. Velika podrška na ovom putu mu je 24 godine mlađa supruga. Osim što brine o njemu da na vreme popije lekove, ide sa njim na vežbe, ona povremeno fanove obaveštava o njegovom stanju i deli fotografije, koje, nažalost, nisu ni približne istini.

Pročitajte: Ništa još nije izgubljeno: Supruga Brusa Vilisa pokazala kako se fanovi ophode prema obolelom akcionom junaku (foto)

profimedia

 
 

Da se izgled Brusa Vilisa naglo promenio, da ga je bolest potpuno iscrpela i slomila svedoče slike nastale na ulicama Santa Monike u Kaliforniji , gde ona sada živi. Vidi se da je izgubio na kilaži, a deluje i dosta umornije i starije.

Pročitajte: Zvanično je: Karijera Brusa Vilisa završena, Demi Mur zvaničnim saopštenjem otkrila uzrok oboljenja

profimedia

 

profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading