Celebrity News

Svi vas vidimo! Ko je preplanula mačka koja je izašla iz aviona sa Draganom Bjelogrlićem (FOTO)

Fotografija Dragana Bjelogrlića u ženskom društvu izazvala je mnoštvo reakcija

Svi vas vidimo! Ko je preplanula mačka koja je izašla iz aviona sa Draganom Bjelogrlićem (FOTO)

Fotografija Dragana Bjelogrlića u društvu ključne osobe u njegovom životu napravila je pravu pometnju u medijima što je donekle i očekivano imajući u vidu da ga na javnim događajima sa suprugom Majom retko možemo videti.

Sada je ova zanosna lepotica posle dužeg vremena uslikana sa legerdanim glumcem na aerodromu nakon povratka sa putovanja iz Francuske, a fotografije svedoče da bračni par uživa u svojoj dugogodišnjoj ljubavi jer osmehe sa lica nisu skidali.

Pročitajte: Snimak iz mladosti koji bi rado izbrisali sa interneta - Maja i Dragan Bjelogrlić u scenama zbog kojih se tresla Jugoslavija (VIDEO)

Ata Images

 

Stilizovani po poslednjim modnim trendovima izmamili su poglede svih prisutnih. Bjela u kežual varijanti, teget bermudama, beloj košulji i patkama, dok je Maja blistala u laganoj svilenkastoj haljini u zelenoj nijansi i interesantnim sandalama. Naočarima za sunce skrivali su se od radoznalih pogleda prolaznika kao i od bliceva fotoaparata, međutim zadovoljstvo kojim zrače nadaleko je vidljivo.  

Pročitajte: Ko je ovome mogao da se nada - Dragan i Maja Bjelogrlić PLAČU OD SREĆE zbog vesti koje im je saopštila ćerka Mia

Ata Images

 

Podsećanja radi, Dragan i Maja upoznali su se na snimanju reklame za nameštaj i tada se rodila ljubav koju su krunisali brakom na Dan zaljubljenih 1996. godine. Maja je nakon stupanja u brak odlučila da prekine svoju manekensku karijeru i posveti se braku i porodici, te je kratak period radila kao prevodilac. Iz svog više od dve decenije skladnog braka imaju ćerku Miu i sina Alekseja, a Bjelogrlić sve zasluge za uspeh i održivost njihove porodice pripisuje supruzi:

- Supruga je najzaslužnija što sam sačuvao porodicu. Glumci su skloni uzletanju bez mnogo osnova, a ona je bila magnet koji me je držao na zemlji. Prave žene i jesu tu da vam ne daju da poludite - rekao je jednom prilikom glumac.

Komentari (0)

Loading