Celebrity News

Deceniju od razvoda sa Mensurom Srna Lango otkrila zašto je OTIŠLA: Bolje mi je da samujem nego da me voli ko to ne ume (VIDEO)

Emotivni život Srne Lango nije transparentan i to je nešto po čemu se glumica izdvaja

Deceniju od razvoda sa Mensurom Srna Lango otkrila zašto je OTIŠLA: Bolje mi je da samujem nego da me voli ko to ne ume (VIDEO)

Pošto je okončala brak sa kolegom Irfanom Mensurom, sa kojim tvrdi da je danas u dobrim odnosima, Srna Lango se nije više upuštala u ozbiljne ljubavne veze, ili bar javnost i mediji nisu bili u to upućeni. Odlučila je glumica da da taj deo svoje intime skrije, stoga i ne čudi što je emotivni život Srne Lango poslednjih meseci protkan spekulacijama i intrigama.

Pročitajte: Prva supruga Irfana Mensura bila je prelepa manekenka, očarala je svet (foto)

Petar Đorđević

 
 

Da li se pomirila sa bivšim suprugom, ko je novi dasa koji stoji pored nje na objavljenoj fotografiji, šta znače njeni komentari na društvenim mrežama vešto sročeni i kome su posvećeni..samo su neka od pitanja koja mesecima unazad portali postavljaju, dok se Srna na njih nimalo ne osvrće. U video intervjuu za magazin Story ona daje odgovor na sve intrigantne naslove o potencijalnim muškarcima u njenom životu. Dotakla se glumica i sinova, najpre talentovanog Pavla Mensura, o čijoj glumi se ovih dana naširoko govori, pa zatim priznala šta i ko joj ovih dana najbrže izmami osmeh na lice i istovremeno podelila sa nama tajnu nege i lepote.

Sve o čemu smo pričali sa dramskom umetnicom i autorkom nekoliko romana pogledajte u videu ispod.

Pročitajte: Emotivni život Srne Lango ponovo intrigira: Na ruci je zasijao prsten, otkrivamo ko je srećnik (FOTO)

Komentari (0)

Loading