Celebrity News

Bajka Dragane Mirković raspala se na deliće: Gaga prolazi kroz najgore dane, sada je prvi put priznala i obratila se fanovima na Instagramu

Suze Dragane Mirković teku danima, pevačica neutešna

Bajka Dragane Mirković raspala se na deliće: Gaga prolazi kroz najgore dane, sada je prvi put priznala i obratila se fanovima na Instagramu

Nakon što se našla na meti prevaranata Dragana Mirković daje sve od sebe da kolege, publiku i širu javnost upozori na one koji pokušavaju da se okoriste o njeno ime i tako zarade. Vapaj i suze Dragane Mirković zbog pomenutog događaja sve su jače, jer uprkos tome što je angažovala najbolju advokatsku kancelariju u Austriji da je zastupa, ona ne pronalazi načina da se izbori sa internet kriminalom.

Pročitajte: Baš se opustila na odmoru: Pojavila se jedina fotografija Dragane Mirković u kupaćem kostimu, zašto ona ovo krije?

Mirko Tabašević

 

Poznato je da je vrlo teško doći do šarlatana koji na ovaj način gledaju da steknu bogatstvo, tako da je istovremeno sa angažovanjem pravnika i obaveštavanjem policije pevačica uzela stvari u svoje ruke i stalno putem društvenih mreža negira da ima bilo kakve veze sa tim.

Pročitajte: OŠIŠALA SE DO GLAVE! Od duge crne kose ništa nije ostalo: Dragana šokirala porodicu i fanove (FOTO)

Instagram

 

Reč je o sajtu za prodaju suplemenata, tačnije proizvoda za mršavljenje, koji sa Draganinim likom na reklami obećava za kratak vremenski period skidanje znatne količine kilograma. Prema prezentaciji prevaranata, naravno lažnoj i isceniranoj, Dragana je uspela da smrša čak 21 kilogram, što je ona oštro i nekoliko puta demantovala:

– Ovo nije istina, ja ne reklamiram proizvod koji je opasan po zdravlje, i nikada nisam imala 21 kilogram viška. Prevara, čuvajte se – napisala je estradna umetnica vidno uzrujana zbog ovih laži.

Pročitajte: Kobna noć u Parizu: Dragana Mirković sa ćerkom Manuelom na meti opasnih pljačkaša

Instagram

 

Suze Dragane Mirković gorke su jer ni u najluđem snu ona nije mogla da pomisli da će se neko okoristiti o njeno ime i to na tako grozan, nebulozan način.

Komentari (2)

Loading
Marina

15:42 09.11.2022

Ihaj, Dragana, pa oni se služe i imenima poznatih lekara da reklamiraju svoje lažne proizvode. Preplavljeni smo takvim reklamama. Toliko su drski, da znaju i da nas zovu telefonom. Svaki dan niču novi prevaranti, kao pečurke. Država bi ozbiljno morala time da se pozabavi. A i javna glasila bi morala da povremeno javno upozore građane da ne nasedaju tim prevarantima.