Celebrity News

Mili moj, koliko sam samo srećna! Maja Nikolić objavila PREDIVNE VESTI na Instagramu, svesna je da OVO ni muž nije očekivao! (FOTO)

Suprug Maje Nikolić i poznata voditeljka obeležavaju dvadeset godina braka

Mili moj, koliko sam samo srećna! Maja Nikolić objavila PREDIVNE VESTI na Instagramu, svesna je da OVO ni muž nije očekivao! (FOTO)

Možda je nekima subjektivni osećaj da su u braku duže, možda su neki mislili da nije prošlo toliko vremena, ali suprug Maje Nikolić i poznata voditeljka danas slave tačno dvadeset godina ljubavi. Voditeljka emisije "Među nama" na "Nova S" je zbilja tokom svoje dugačke karijere najveći deo iste provela upravo kraj Aleksandra Nikolića, pa zvuči kao davna prošlost period kada su gledaoci "BK" televizije ovu novinarku znali kao Maju Japundžu. Otkako se udala za ovog biznismena, Maja je uzela njegovo prezime a danas se zahvaljujući velikom povodu obratila direktno njemu putem društvenih mreža.

 

 

- Dvadeset godina ljubavi moja! Dvadeset!!! Sve važno u mom životu je u naših dvadeset, sva moja sreća i sve što jesmo ti i ja i naša divna deca. Hvala ti za ljubav! Hvala ti za podršku! Hvala ti za ovih dvadeset i idemo dalje, i kroz smeh i kroz suze, ali uvek zajedno, uvek ti i ja - poručila je svom mužu poznata voditeljka u emotivnoj poruci, a suprug Maje Nikolić takođe koristi mnoge prilike da iskaže koliko je naklonjen svojoj ženi.

Pročitajte: Čekamo dolazak bebe: Maja Nikolić objavila vesti na Instagramu, svi su više nego iznenađeni (FOTO)

 

 

Suprug Maje Nikolić je uspešan preduzentik s kojim voditeljka ima troje dece - Teu, Tiju i Darka. Više od petnaest godina unazad bavi se poslovnim konsaltingom a po profesiji je ekonomista. Voditeljka je više puta isticala da je Aleksandar njen vitez 21. veka. Upoznali su se pre 24 godine sasvim slučajno na jednom letu za Atinu, a pre tačno dvadeset godina stali su pred matičara.

Komentari (0)

Loading