Celebrity News

Miodrag Krivokapić ima sina glumca, a kakva mu je tek snaja lepotica! Rodila mu je dvoje unučadi, a on se prema njoj ponaša... (FOTO)

Snaja Miodraga Krivokapića uspešni je prevodilac

Miodrag Krivokapić ima sina glumca, a kakva mu je tek snaja lepotica! Rodila mu je dvoje unučadi, a on se prema njoj ponaša... (FOTO)

Pre tačno deset godina Taisi Milovanović, simultanom prevodiocu  sa nemačkog, francuskog i engleskog jezika pošlo je za rukom da osvoji srce glumca Bojana Krivokapića. Pre nego što se venčao par je oko godinu dana živeo pod istim krovom a ubrzo nakon večanja ostvario se i u roditeljskoj ulozi. Mladi dramski umetnik i njegova izabranica od prvog momenta potpuno su posvećeni odgajanju naslednika, sina i ćerke, koji obožavaju da slobodno vreme provode sa dedom Bojanovim ocem Miodragom. Snaja Miodraga Krivokapića podržava suprugovu ideju da njihovi mališani budu što više uz dedu, a dramski umetnik, koji u širokom luku izbegava medijsko pojavljivanje, zahvalan joj je na tome. Samo reči hvale on ima o supruzi svog mezimca, koji je krenuo njegovim stopama i vrlo je poštovan u svojoj branši.

Pročitajte: Miodrag Krivokapić posle dužeg vremena u javnosti: Otkriveno šta je radio u odsustvu, njegova priča će vas raznežiti (FOTO)

Boško Karanović

 

Jedan od projekta u kojem se ovih dana publika može uveriti u Bojanov talenat za glumu jeste film "Vera", sinoć premijerno prikazan pred beogradskom publikom. U to ime sin i snaja Miodraga Krivokapića prošetali su crvenim tepihom i privukli veliku medijsku pažnju, budući da se retko zajedno pojavljuju na događajima. Razlog za to je što Taisa nije ljubitelj kamere i fotoaparata, porodična ježena koja radije vreme provodi uz porodicu nego u noćnom provodu, a sve su to dodatni razlozi zašto svakodnevno ona raste u očima svog svekra.

Pročitajte: Promenio lični opis: Šta se desilo popularnom glumcu

Boško Karanović

 

Izuzetno poštovanje i ona gaji prema njemu, najpre je Miodragu zahvalna na tome što je Bojana odgajio tako da bude divan, požrtvovan suprug i otac.

 

Komentari (0)

Loading