Moda

Cipele Jelene Đoković glavna tema na Instagramu: Da li biste vi imali hrabrosti da ovo obujete usred bela dana? (FOTO)

Cipele Jelene Đoković prava su modna senzacija

Cipele Jelene Đoković glavna tema na Instagramu: Da li biste vi imali hrabrosti da ovo obujete usred bela dana? (FOTO)

Prilikom predstavljanja novog projekta Fondacije Novak Đoković, a tiče se on line obrazovanja dece, cipele Jelene Đoković od čitave kobinacije koju je ona tom prilikom ponela, dospele su u prvi plan. Nije prvi put da je stajlng supruge tenisera u žiži medijskog interesovanja, nekada je to haljina, nekada samo frizura ili tašna, ovoga puta na red je došla obuća, koju je po svoj prilici ona vrlo brižljivo birala.

Pročitajte: Mislilo se da je luksuznije: Jelena Đoković otkrila kutak doma u Marbelji koji su do sada krili, jedan detalj zapada za oči (FOTO)

Foto: Dalibor Danilović

 

Budući da je znala da će biti okružena mališanima, za kojima je potrebno potrčati, čučnuti i makar malo se poigrati sa njima, a da pritom mora da izgleda poslovno, Jelena se odlučila za kožne belo-sive cipele sa pertlama koje podsećaju na patike.

Pročitajte: Ovakva se pojavila pred fotoreporterima: Jelena Đoković frizurom iznenadila sve, kažu da žena najboljeg tenisera mora više da se potrudi

Foto: Dalibor Danilović

 

 

Uz njih ona je uklopila sivu lanenu haljinu, sa pojasom slične boje patika koja joj je omogućavala da neometano cirkuliše i detaljno predstavi program koji promoviše Fondacija.

Pročitajte: Ogrlicu, prstenje i cipele Jelene Đoković svi komentarišu, minđuše će tek sad (foto)

Foto: Dalibor Danilović

 

 

Reč je o Online Akademiji Novak Đoković Fondacije koja će sadržati kurseve o roditeljstvu, predstavljati bazu znanja i mesto gde će roditelji, staratelji, vaspitači, članovi šire porodice i svi zainteresovani za ove teme imati priliku da se edukuju sa ciljem pružanja srećnog detinjstva.

Foto: Dalibor Danilović

 

 

Komentari (0)

Loading