Lifestyle

Dom Nataše Pavlović i izgleda kao da u njemu živi praktična žena: Sve je osmišljeno do detalja, a tek da vidite dečije sobe (FOTO)

Dom Nataše Pavlović prelepo je uređen kutak

Dom Nataše Pavlović i izgleda kao da u njemu živi praktična žena: Sve je osmišljeno do detalja, a tek da vidite dečije sobe (FOTO)

Popularna "Praktična žena" kako je često oslovljavaju po istoimenoj emisiji koju godinama osmišljava, mnogima je omiljena baš iz razloga što se jasno vidi koliko je posvećena te u svom poslu uživa u svakom trenutku. U svojoj emisiji ona pomaže domaćicama oko ideja za slatkiše i slaniše koje mogu da pripreme kod kuće, a pored brojnih trikova za lepotu tu su neretko i saveti za uređenje enterijera, pa se mnogi pitaju kako izgleda dom Nataše Pavlović u koji se vraća kada se kamere ugase.

Pročitajte: Sve, sve ali ovo ni u najgorem košmaru nije očekivala da će da se dogodi! Nataša Pavlović uznemirena zbog sina, probleme više ne krije

 

 

Voditeljka se 2008. godine udala za Predraga Pavlovića, s kojim je dobila sina Olega i Jana. Skladna porodica živi u domu koji je uređen baš prema potrebama dečaka, a sobe njenih sinova izgledaju kao iz mašte svakog dečaka.

Pročitajte: Dvanaest godina od rođenja starijeg sina, stižu srećne vesti iz doma Nataše Pavlović - Porodica ne može da sakrije suze radosnice (FOTO)

 

 

Dok Oleg spava u krevetu u obliku formule, Jan uživa u carstvu igračaka među kojima se nađe i poneki plišani meda.

Pročitajte: Nataša Pavlović mlađem sinu priredila rođendan kakav nemaju ni deca milionera - Evo čemu se mali Jan najviše obradovao, a nisu pokloni

 

 

Dobar deo prostora posvećen je  knjigama, slikovnicama, kao i pribora za školu.

Pročitajte: Koliko radosti može da stane u jedan dom? Nataša Pavlović i njen suprug imaju veliki razlog za sreću, sinovi u to ime napravili žurku (FOTO)

 

 

Posvećena majka maksimalno je uključena u obaveze svog školarca, a posebno se raduje kada dođe vreme za spavanje njenih mezimaca, pa im sa puno ljubavi čita najlepše priče.

Pročitajte: U susret praznicima Nataša Pavlović i njeni sinovi dekorisali dom - Pogledajte na šta su VODITELJKINI NASLEDNICI stavili akcenat (FOTO)

 

 

Dom Nataše Pavlović prostran je i moderno opremljen dok u istom dominiraju luksuzni komadi nameštaja.

Pročitajte: Svi detalji venčanja "praktične žene" i producenta: Izgovorila je sudbonosno "da" u ponoć, a tek da vidite venčanicu (FOTO)

 

Kuhinja je jednostavna u beloj boji, ali opremljena tako da joj maksimalno olakša svaki trenutak proveden u pripremi porodičnih obroka.

 

 

Komentari (0)

Loading