Moda

Jovana i Željko Joksimović posle nekoliko meseci u javnosti, svi gledaju u njena stopala! Da li je zaista ovo obula? (FOTO)

Jovana i Željko Joksimović brak doživljavaju kao svetu instituciju koju štite od svih

Jovana i Željko Joksimović posle nekoliko meseci u javnosti, svi gledaju u njena stopala! Da li je zaista ovo obula? (FOTO)

Nije tajna da Jovana i Željko Joksimović brak čine skladnim uz puno kompromisa. To nije nešto po čemu se izdvajaju, naprotiv prilagođavanje i prihvatanje mana bračnih partnera neizbežna je stavka svakog emotivnog odnosa, a voditeljka i muzičar to su shvatli na vreme, te već osam godina žive bajku na kojoj im mnogi mogu pozavideti.

Pročitajte: NEPRIJATNO! Kad Željkova žena pozove njegovu bivšu: Leontina otkriva detalje telefonskog razgovora sa Jovanom Joksimović

Ata Images

 

Uprkos tome što ih svakodnevne obaveze oko dece "melju", što puno rade, Željko u muzičkom studiju priprema numere za sebe i kolege, a tu su i nastupi, Jovana pak svakoga jutra pred kamerama je nove televizije koju je sa muzičarem pre izvesnog vremena pazarila, dok  je istovremeno vrlo angažovana oko novinske agencije Tanjug, oboje nastoje da pronađu vreme i rade na svom braku.

Pročitajte: Povukla je potez koji je zaprepastio sve: Prva žena Željka Joksimovića objavila fotografiju zbog koje je svi ogovaraju

Ata Images

 

Gotovo da ne postoji vikend da ne otputuju negde, ostavljajući mališane Kostu, Srnu i Anu u sigurne ruke dadilja. Istovremeno emotivni partneri ne zapostavljaju društveni život, vole da okupljaju porodične prijatelje i parove jednake njima, dok ne propuštaju priliku da drage ljude u njihovim poslovnim i privatnim novitetima podrže.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović brak ulepšali rođenjem troje mališana: Ovo su bliznakinje Srna i Ana i danas su napunile pet godina FOTO

Ata Images

 

Da su prijatelji na koje čovek može da se osloni novinarka i pevač dokazali su nedavno kada su se pojavili na Nedelji mode u Beogradu i iz prvog reda podržali dugogodišnjeg druga, dizajnera Boška Jakovljevića. Za tu priliku bračni par odabrao je usklađene stajlinge u crnoj boji sa kojom, po mišljenju modnih stručnjaka, nema greške. Jovana je blistala u kombinezonu na bele prugice, bez ramena, a sve je uskladila skupocenim crno-belim cipelama. Željko s druge strane, klasičan i predvidljiv nije se prepustio iznenađenjima već se na javni događaj pojavio u crnoj majici i pantalonama. Celokupan utisak bio je da se par za reviju prijatelja dugo spremao i da je na pravi način odgovorio temi.

 

Komentari (0)

Loading